[b4 2.6 ABC] Modyfikacje - jaki wydech z konkretnym gangiem
Doc, zaprzeczasz sam sobie.
Przecierz sam napisałeś że filmik jest w słabej jakośći,więc czego zaprzeczasz że to nie para? w realu całkiem inaczej to wszytko wygląda. A po drugie napisałem że silnik nie bierze oleju,bo od czasu do czasu sprawdzam jego stan.
Aha Doc, zapal sobie silnik gdy na polu będzie + 4 stopnie i zobaczymy czy nie będzie leciał dym.
Przecierz sam napisałeś że filmik jest w słabej jakośći,więc czego zaprzeczasz że to nie para? w realu całkiem inaczej to wszytko wygląda. A po drugie napisałem że silnik nie bierze oleju,bo od czasu do czasu sprawdzam jego stan.
Aha Doc, zapal sobie silnik gdy na polu będzie + 4 stopnie i zobaczymy czy nie będzie leciał dym.
zawór upustowy :lol: jak to w Turbohomer pisze:FranoF1, czy mi sie zdaje czy to swistak jakis ci siedzie w wygarze dzwiek miodowy
tłumik jest od czasu kiedy B4 jest po Swapie już był wypolerowany :->Frano coś kiedyś mówiłeś że ty polerowałeś wydech? Ten ostatni tez polerowałeś? Czy to nowy tłumik?
Doc, ja też nie mam nic do Ciebie,a tak sie składa że mój tata jest mechanikem i jak by było coś nie tak by mi napewno powiedział że jest cos padnięte,a tym bardziej jak już wcześniej mówiłem że silnik nie bierze oleju,to i wtedy dymu też niebieskiego dymu nie ma,podczas kręcenia tego filmiku sam widziałem że to była para.
[ Dodano: 2007-10-16, 14:21 ]
FranoF1, pisałeś że moja końcówka jest bee w a twoja też pięka nie jest pewnie nawet jeszcze brzydsza.
[ Dodano: 2007-10-16, 14:21 ]
FranoF1, pisałeś że moja końcówka jest bee w a twoja też pięka nie jest pewnie nawet jeszcze brzydsza.
FranoF1, bardzo ladny dzwiek
kamilB4, jak ci sie podoba twoj wydech (mi tez pasi) to deptaj go az ja na wyspie bede go slyszal :mrgreen:
mialem walnieta jedna sonde i moje spaliny wygladaly jak spalanie oleju zaden mechanik nie wiedzial dlaczego tak mi kopci,wymienilem wszystkie 4 (nie wiedzialem ktora padla) i jest gitara kopcic przestalo i autko odzylo
kamilB4, jak ci sie podoba twoj wydech (mi tez pasi) to deptaj go az ja na wyspie bede go slyszal :mrgreen:
mialem walnieta jedna sonde i moje spaliny wygladaly jak spalanie oleju zaden mechanik nie wiedzial dlaczego tak mi kopci,wymienilem wszystkie 4 (nie wiedzialem ktora padla) i jest gitara kopcic przestalo i autko odzylo