Witam, ponieważ moja pompa wtryskowa wygląda ''inaczej'' od pomp od aaz-eta więc proszę napiszcie coś o mojej pompie, co z niej za składak.
na drugiej focie zaznaczyłem ''coś'' co u mnie ma obcięty przewód
[B4, AAZ, 94r] pytanie o pompę
pompa wtryskowa
witam kolegę tonie jest pompa od audi śmiem twardzic ze to jest od golfa lub vento takie tam widziałem tez posiadam aaz i niema takiej sprężyny przy dźwigni odpowiadającej za powrót z wysokich obrotów
Nie chce się pakować w koszta, ale nie rajcuje mnie jazda 100km/h a max to daleko idące 150 i zmulenie totalne więc myślałem,że to pompa.
Muł totalny mimo założonego pina.
tylko taki nr: 028 130 110 C
Jak możecie napisać jaką pompę najlepiej założyć (albo może foto) byłbym wdzięczny. A co do tego zaworku n108 to poczytałem o nim ale nie wiem gdzie miałby być podpięty w AAZ i może właśnie ta zmułka auta jest tego przyczyną.
[ Dodano: 2012-06-05, 10:48 ]
a najlepiej to proszę jakieś foto z miejscem podpięcia tego n 108, oczywiście nie od strony pompy . pzdr
Muł totalny mimo założonego pina.
tylko taki nr: 028 130 110 C
Jak możecie napisać jaką pompę najlepiej założyć (albo może foto) byłbym wdzięczny. A co do tego zaworku n108 to poczytałem o nim ale nie wiem gdzie miałby być podpięty w AAZ i może właśnie ta zmułka auta jest tego przyczyną.
[ Dodano: 2012-06-05, 10:48 ]
a najlepiej to proszę jakieś foto z miejscem podpięcia tego n 108, oczywiście nie od strony pompy . pzdr