[80 b3 '87 1,8 SF] B3 by Wino "Nowe wnętrze"
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Wreszcie dotarły do mnie zamówione dywaniki które szły do mnie chyba półtora miesiąca bo super sprzedawca z allegro sprzedawał towar którego nie miał u siebie tylko musiałem czekać aż mu go producent dostarczy. Ogólnie ich spasowanie nie jest najlepsze więc nie polecam, spodobały mi się ponieważ tylne dywaniki są złączone w jeden. Udało mi się wreszcie dospawać końcówkę wydechu.
Na pierwszą stronę wrzuciłem zdjęcia wydechu i dywaników. Komentarze mile widziane. :lol:
Na pierwszą stronę wrzuciłem zdjęcia wydechu i dywaników. Komentarze mile widziane. :lol:
- Wino
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wczoraj kupiłem parę drobiazgów na pobliskim szrocie w planie mam montaż centralnego zamka Czy możecie polecić mi jaki zamontować ps. wiem że najlepszy byłby oryginalny na podciśnienie jednak jest z nim strasznie dużo roboty i trudno kupić kompletny zestaw a jak już się znajdzie to ma astronomiczne ceny.
- Wino
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Po zmianie kół na letnie miałem wrażenie że gość który to robił nie wyważył ich dobrze ponieważ przy większych prędkościach odczuwałem drobne bicie na kierownicy okazało się że miałem rację a upewnił mnie w tym zaprzyjaźniony gumiarz do którego pojechałem załatać kapcia, okazało się że ani jedno koło nie było dobrze wyważone "tak to bywa jak wybiera się zakład który jest najdłużej otwarty" ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło przy okazji wymieniłem sobie wentylki na nowe krótkie które bardzo mi się spodobały i dostałem kontakt do gościa który zajmuje się odnawianiem felg a więc na zimę kółka trafią do renowacji. No i wreszcie nakleiłem wlepę klubową.
- Wino
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dawno nie aktualizowałem tego tematu ale miałem mało czasu jednak w audi pojawiła się:
1. Nowa tapicerka bagażnika dzięki niej jest więcej miejsca w bagażniku, koło zapasowe zmieniłem z dojazdówki na pełny wymiar i za pomocą kołpaka z Audi 100 zrobiłem z jego wnętrza schowek na szpargały z bagażnika. Na butle z podtlenkiem założyłem pokrowiec z koła z odciętą zasuwaną pokrywą (wygląda o niebo lepiej niż goła butla).
2. Kierownica sportowa Hella z nabą. Niestety jest troszkę spękana i trzeba będzie obszyć ją w najbliższym czasie.
1. Nowa tapicerka bagażnika dzięki niej jest więcej miejsca w bagażniku, koło zapasowe zmieniłem z dojazdówki na pełny wymiar i za pomocą kołpaka z Audi 100 zrobiłem z jego wnętrza schowek na szpargały z bagażnika. Na butle z podtlenkiem założyłem pokrowiec z koła z odciętą zasuwaną pokrywą (wygląda o niebo lepiej niż goła butla).
2. Kierownica sportowa Hella z nabą. Niestety jest troszkę spękana i trzeba będzie obszyć ją w najbliższym czasie.
Ostatnio zmieniony 07 sty 2012, 21:32 przez Wino, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Wino
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzisiaj zakupiłem nowe felgi. Miałem modzić przy swoich starych ale trafiła się okazja aby kupić 15" w ciekawym wzorze, niestety na razie nie mam kasy na opony do nich a te które są na felgach się do niczego nie nadają i mają zły rozmiar. Wiec prawdopodobnie autko przelata jeszcze nadchodzący sezon na 14" . Ale przymiarka musiała być oto zdjęcia.
Oprócz opon muszę kupić jeszcze pierścienie centrujące ale to nie problem.
Oprócz opon muszę kupić jeszcze pierścienie centrujące ale to nie problem.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- Wino
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dawno nie aktualizowałem postu ale wreszcie miałem chwile czasu i wrzuciłem czarną wykładzinę zakupioną u kolegi wampir1988 wygląda o niebo lepiej niż moja stara jasna z zaciekami i dziurami od szpilek z tyłu. Wydaje mi się że ta jest wykonana z innego tworzywa niż moja ponieważ stara się rozwarstwiła i można było ją dziurawić palcami.
Niestety zdjęcia zrobione tylko telefonem
Niestety zdjęcia zrobione tylko telefonem