No tak racja, też o tym myślałem, jeszcze rura którą znajomy wspawał była jakaś pomalowana sprayem na różowo :mrgreen: No ale średnica ładnie pasowała więc wrzucił. Po miesiącu wchodzę pod auto a po różowym już nie ma śladu, wszystko łączy się w całość i wygląda jak z fabryki Poza tym nie wiem czy dobrze słyszałem ale auta po 95r muszą mieć kata, więc moje jeszcze może nie mieć Pierwszy przegląd z rurą za mną i problemów nie było, oby tak zostało.eSPe pisze:Jakby nie było hałasu to może i OK ale znając moje szczęście zaraz jakiś mietek na przeglądzie będzie miał z tym problem.Tighe pisze:Ja mam rure zamiast kata
A tak przynajmniej jest pucha więc nie rzuca się w oczy.
[B4]Quattro Avant od eSPe
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
-
- Forum Audi 80
ja znam gościa projekt, który w a6c5 uturbia właśnie 2,8, z tym, że ten 24v. na biturbie - w zasadzie motor jest znacznie lepiej skonstruowany niż 2,7bit z esek. Z resztą, na wielu amerykańskich forach widać, że wyrzucają 2,7bit na rzecz vr6t lub 2,8bit <ok>eSPe pisze: Są fachury co zamontowali do AAH bi kompresor z Mieczysława.
widzimy się za dwa tygodnie panie, powiedz Adze, żeby dobrą kawusię kupiła :lol: :lol: :lol:
-
- Forum Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Oj. Jak dzieci. Jak dzieci. Dajcie już mu rozgrzeszenie bo chłopak nie może się się z forum rozstać.IC69 pisze:O ile zdąży.eSPe pisze:zuber-digital, przywitaj się w odpowiednim dziale.
Zdejmijscie już mu to znamię. Choć jednego warna. Niech ma szkarłat pod avem ale niech ma głos chociaż ze względu za staż.
Jeszcze nie.IC69 pisze: eSPe i jak tam, wydeszek zrobiony?
W poniedział lub wtorek wstawiam do mechaniora na uszczelniacze silnika, uszczelnienie ukł. chłodniczego (gdzieś woda leci nie wiem czy to nie chłodnica) i od razu zachaczone będzie o RM Motors w sprawie wydechu.
Zamiast katów polecą chyba te przelotówki od nich a na środkowy nie mam pomysłu bo raczej na szrocie żadnej ori używki nie trafię bo do B4 AAH to ciężki temat.
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
A gdzie cieknie? U mnie też zaczęło się lać. Obawiam się, że to z tej pokrywki pod kolektorem ssącym. Trochę śrubek trza będzie poodkręcać.eSPe pisze: wstawiam do mechaniora na uszczelniacze silnika
No jak nie może się rozstać? Przecież głosił wszem i wobec, że ma w głębokim poważaniu toeSPe pisze:chłopak nie może się się z forum rozstać.
forum "wagino sceptyków", więc banik jest tu tylko ulgą w jego cierpieniu. :->
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A nie wiem ale jak dam mu ognia na ciepłym to potem jadę przez pół miasta a za mną niebieska chmura hahahahahahahhaa.IC69 pisze:A gdzie cieknie? U mnie też zaczęło się lać. Obawiam się, że to z tej pokrywki pod kolektorem ssącym. Trochę śrubek trza będzie poodkręcać.eSPe pisze: wstawiam do mechaniora na uszczelniacze silnika
Nie wiem nie znam się.
Moje zdanie jest takie że to czego się nie znam się nie tykam - wolę oddać to w ręce zaufanych ludzi którzy się na tym znają a ja w tym czasie wolę robić to na czym ja się znam (np zrobić projekt w tym czasie) i zarobić na tych którzy się na mechanice znają lepiej ode mnie.
Chodzi mam nadzieję tylko o uszczelniacze.
Uszczelki pod pokrywami są ok (jedna była wymieniona jak kupiłem auto).
No widzisz jednak tęskni cały czas. <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>IC69 pisze:No jak nie może się rozstać? Przecież głosił wszem i wobec, że ma w głębokim poważaniu toeSPe pisze:chłopak nie może się się z forum rozstać.
forum "wagino sceptyków", więc banik jest tu tylko ulgą w jego cierpieniu. :->
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mabrothrax, na razie obniżenie delikatne co jest to zostaje. Nie wykluczam w przyszłości większego.
Zobaczymy co będzie jak założę.
Jak sie nie spodoba to poleci sobie dalej.
Tyle co za nie dałem to wstyd powiedzieć.
Pytanko takie.
Czym ściągnąć najlepiej lakier do golasa z felgi?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zobaczymy co będzie jak założę.
Jak sie nie spodoba to poleci sobie dalej.
Tyle co za nie dałem to wstyd powiedzieć.
Pytanko takie.
Czym ściągnąć najlepiej lakier do golasa z felgi?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: