[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
DYZIO pisze:To nie dla mnie póki co <ok> Mój nastawnik przez te wszystkie lata odpukać nie narzekał na moje traktowanie <ok> Ale nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie jego godzina :roll:gornik pisze:pierburgaNarazie skupiłem się na a4 a tym żona chyba bedzie do pracy dojeżdżać bo punto chyba długo nie pociągnie :mrgreen: :mrgreen:NorbertGSX pisze:coś przewidujesz jeszcze wpakować do auta <zly> ?
Jak to rozumieć? :mrgreen:DYZIO pisze:Jaką najlepiej pompę do przeróbki audi b4 1Z na boschu (nastawnik potencjometryczny się wysrał) zastosować by zrobić z 1z M-TDI
Czy np pompa od fiata tipo 1.9 od wersji gtd czyli TDI manualna by podeszła bo gdzieś wala mi się po garażu <ok>
To trzeba rozumieć jako pomoc koleżeńska i sąsiedzka zarazem <ok>gornik pisze:DYZIO napisał/a:
Jaką najlepiej pompę do przeróbki audi b4 1Z na boschu (nastawnik potencjometryczny się wysrał) zastosować by zrobić z 1z M-TDI
Czy np pompa od fiata tipo 1.9 od wersji gtd czyli TDI manualna by podeszła bo gdzieś wala mi się po garażu <ok>
Jak to rozumieć? :mrgreen:
A moja b4 ma się wyśmienicie (odpukać) jeszcze nigdy mnie nie zawiodła tylko filtry paski rolki i olej i do przodu :mrgreen:
-
- Audi 80 Klub