Czyli Boxter S czy Cayenne, bo w linku piszesz o innym aucie źródłowym zacisków. Czy może to to samo ?julekF1 pisze: tarcza 324mmx30mm z Focusa RS Mk1
zacisk Posrsche Boxter S
i adapter
jak to wygląda i resztę szczegółów masz tu:
https://audi80.pl/coupe-quattro-osta ... 63,390.htm
[B4 2.0 ABK] ze 108x4 na 112x5
-
- Forum Audi 80
[ALL] dystanse 4x108 na 5x112
panowie powiedzcie mi czy ktos na tym moze jezdzi ??
jak jest z bezepieczenstwem ?? zachorowalem na pewne felgi ... no ale ten rozstaw ....
i pytanie czy ma ktos moze rysynek techniczny takiego dystansu ?
jak jest z bezepieczenstwem ?? zachorowalem na pewne felgi ... no ale ten rozstaw ....
i pytanie czy ma ktos moze rysynek techniczny takiego dystansu ?
Ostatnio zmieniony 08 lut 2014, 21:53 przez zzzagubiony, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaki typ dystansów będziesz zamawiał? Mi proponują stalowe z nawiertami, śruby nachodzą na siebie więc odpada adapter z tłoczonymi tulejami, czy szpilkami, a w alu z nawiertem nie inwestuje bo po prostu nie mam przekonania do trwałości gwintowanego alu.
Ps. Gdzie zamawiasz i jakie koszta.
Ja chyba zamawiam u moment'a na vwzone koszt 2x4 i 2x3.5 ze śrubami to 550, ale jeszcze coś starguje bo robimy grupowe zamówienie z kumplami
Ps. Gdzie zamawiasz i jakie koszta.
Ja chyba zamawiam u moment'a na vwzone koszt 2x4 i 2x3.5 ze śrubami to 550, ale jeszcze coś starguje bo robimy grupowe zamówienie z kumplami
-
- Forum Audi 80
Poprawie temat jak wroce do domu .
Panowie nie spamujcie xD
Da sie na tym jezdzic ? Wytrzymale czy peka?
Slyszalem ze alu pekaja szybciej ....
Ma ktos moze rysunek ??
Nie jestem rajdowcem ale czasem zdarzy sie ruszyc spod swiatel czy poszarzowac po miescie a nie chcialbym zeby kolo pojechalo w inna strone
Et i srednica pozwola na dystanc 3cm
Panowie nie spamujcie xD
Da sie na tym jezdzic ? Wytrzymale czy peka?
Slyszalem ze alu pekaja szybciej ....
Ma ktos moze rysunek ??
Nie jestem rajdowcem ale czasem zdarzy sie ruszyc spod swiatel czy poszarzowac po miescie a nie chcialbym zeby kolo pojechalo w inna strone
Et i srednica pozwola na dystanc 3cm
też rozmawiałem z atlasem , i przykręciłem felgę na jedną śrubę i postawiłem tak potem zmierzyłem suwmiarką ile mi brakuje , ewentualnie jak coś będzie nie tak to je stoczę wolę trochę grubsze mieć i jak coś stoczyć niż mieć cieńsze , zobaczymy jak to wyjdzie liczę że przednie będą na równi z nadkolem może nie i z tyłu mogą wystawać z 2mm felgi po za rant :roll: