[świetokrzyskie] pogaduchy
Masakra jakaś w ogóle.
Podjechałem pod bramę i brat wysiadł poszedł się zapytać czy wpuszczają na plac, czy można wjechać a koleś mówi a jest "tunningowany samochód" :mrgreen: brat mówi że nie jest "tunningowany" jest ładny tak jak widać <ok>
Popatrzył się tak kolo i mówi dobra może wjechać.
Chyba im spadnie frekwencja na przyszły zjazd jak tak lecą w ciula z tymi wejściówkami...
Podjechałem pod bramę i brat wysiadł poszedł się zapytać czy wpuszczają na plac, czy można wjechać a koleś mówi a jest "tunningowany samochód" :mrgreen: brat mówi że nie jest "tunningowany" jest ładny tak jak widać <ok>
Popatrzył się tak kolo i mówi dobra może wjechać.
Chyba im spadnie frekwencja na przyszły zjazd jak tak lecą w ciula z tymi wejściówkami...
Foty ze Skaryszewa
http://www.fotosik.pl/u/qmaczo/album/1204370
http://www.fotosik.pl/u/qmaczo/album/1204370
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Siema Pany i Panie.
Szukam kogoś kto by mi odebrał fele z oponami od gościa z Radomska.
Zamówię potem kuriera który by odebrał je później.
Zacznę od początku.
Kupiłem fele.
Typ jest z Radomska.
Ja opłacam kuriera (mam taniej bo wychodzi mi 70zł za 4 koła a nie jak typ powiedział 150zł).
Tyle że sprzedawca to straszny beton i nie kuma że w UPS nie mam możliwości umówić kuriera na konkretną godzinę i żeby zadzwonił przed przyjazdem.
Pomoże ktoś kto ma przez miedzę do Radomska?
Oczywiście koszty dojazdu do Radomska po odbiór felg pokryję.
Może macie kogoś z Łódzkiego zaufanego kto kto miałby bliżej i by je odebrał bo nie znam ludzi od Was
Szukam kogoś kto by mi odebrał fele z oponami od gościa z Radomska.
Zamówię potem kuriera który by odebrał je później.
Zacznę od początku.
Kupiłem fele.
Typ jest z Radomska.
Ja opłacam kuriera (mam taniej bo wychodzi mi 70zł za 4 koła a nie jak typ powiedział 150zł).
Tyle że sprzedawca to straszny beton i nie kuma że w UPS nie mam możliwości umówić kuriera na konkretną godzinę i żeby zadzwonił przed przyjazdem.
Pomoże ktoś kto ma przez miedzę do Radomska?
Oczywiście koszty dojazdu do Radomska po odbiór felg pokryję.
Może macie kogoś z Łódzkiego zaufanego kto kto miałby bliżej i by je odebrał bo nie znam ludzi od Was