Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
Witam wszystkich,posiadam Audi 80 B4 2,3 NG.Znalazłem sie tu przypadkiem :lol: Pozdro
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez IMBA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Polaszkino
- Forum Audi 80

-
migotka787
-
doppel-zuber
- Forum Audi 80

Witam. Mam na imię Marek. 80 b4 2.3 sama benzyna z małymi problemami ale pomału dochodzę lecz nie poradzę sobie ze wszystkim. chętnie posłucham jakiś rad na priv lub maila i a tam dokładnie opisze problemy z moją małą a potem na forum. Chętnie bym też odwiedził jakiegos mechanika w okolicy Hrubiesowa lub zamościa. Pozdrawiam
-
skipero111
- Forum Audi 80

Audi cabrio
Witam jestem Michał z Tarnowa mam Audi 80 Cabrio 2,0 b 115 km pozdrawiam wszystkich
Witam.
Mam na imię Łukasz i pochodzę z okolic Starogardu Gdańskiego. Moja przygoda z AUDI rozpoczęła się od modelu B3 z silnikiem benzynowym 1.8 JN. Obecnie posiadam B4-kę z silnikiem 1.9 TDI. Niejednokrotnie informacje zawarte na tym forum okazały mi się bardzo pomocne, za co jestem ogromnie wdzięczny. Mam nadzieję, że i moje doświadczenie związane z tym przepięknym autkiem może komuś kiedyś się przysłużyć. Pozdrawiam
Mam na imię Łukasz i pochodzę z okolic Starogardu Gdańskiego. Moja przygoda z AUDI rozpoczęła się od modelu B3 z silnikiem benzynowym 1.8 JN. Obecnie posiadam B4-kę z silnikiem 1.9 TDI. Niejednokrotnie informacje zawarte na tym forum okazały mi się bardzo pomocne, za co jestem ogromnie wdzięczny. Mam nadzieję, że i moje doświadczenie związane z tym przepięknym autkiem może komuś kiedyś się przysłużyć. Pozdrawiam