Audi A4 b5 1.9 TDI Avant by Markus na nowym kole ;)
M@rcus pisze:Korzystając z chwili wolnego dorezałem sobie wyświetlacz temperatury, generalnie sobie był tylko chłopaki z Audi go nie podłączyli :roll: wystarczyło poprowadzić 1 kabelek, teraz już wsio wiadomo jak stoimy z temp. :mrgreen:
Jakim cudem był nie podłączony ? :roll:
Widziałem dziś pod Media to lustereczko, nieźle Cię załatwił :roll:
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Powitać, dawno w temacie się nic nie działo, nie mogłem się zdecydować na felgi czy 16 czy 17", wpadły mi akurat za małe pieniądze Brock b2 17" więc zaryzykowałem i chciałem się przekonać jak będzie, na nasze drogi niestety ale profil 45 jest za niski więc wrzuciłem 215/50 R17 i muszę przyznać że jest naprawdę OK, da się na tym jeździć bez większej straty komfortu, może trochę balon ale mam ją zamiar jeszcze posadzić przynajmniej te -20mm (gdyby ktoś miał na zbyciu 1BE). W międzyczasie wyleciał kat, wtryski czekają aż się zbiorę na ich montaż, potem jeszcze programik i celuje w max 130KM. Większych zmian nie przewiduje, może jeszcze zegary z FIS-em nad którymi się zastanawiam. Aktualnie auto wygląda tak:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Na 17" ładnie się prezentuje. Ja ostatnio u siebie przemierzałem 18'' z oponkami 225/40/18 :mrgreen: Auto wyglądało kozacko, ale nie jestem pewien czy przy mojej glebie z przodu coś by nie podcierało, bo miejsca było tam maks mało. U ciebie na 17" powinno być wsio si, ale z tym profilem opony licznik będzie ci trochę zaniżał.
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hey'a, nic dawno się w temacie nie dzieje, ale coś tam się dłubie byłem dość niedawno w odwiedzinach u Mariusza (Kostrza) który trochę podreperował kilka Kunioof, wpadły wcześniej wtryski od AFN, teraz to zaczeło już jeździć :mrgreen: Wpadły również ciut większe hamulce. Polecam zabieg zmiany softu jeśli ktoś się jeszcze zastanawia. <ok>