witam moj problem jest taki jak auto jest zimne to bardzo ciezko go odpalic jak jest ciepły pali normalnie. został wymieniony filtr paliwa i od tego czasu zaczeły sie problemy najpierw myslałem ze to nawaliła pompka paliwa jednak mechanik powiedział ze pompa jest dobra a winien jest jakis przekaznik ale jaki to sie niedowiedziałem
chodzi mi o ta czarna kostke zaznaczoną na zdięciu
[ Dodano: 2007-10-14, 16:56 ]
moze ktos wie jak to sie nazywa no i gdzie to mozna dostac ??
pomocy z gory dzieki
[100 c3 2.3]pomocy - jak to się nazywa?
- Daniello85
- Audi 80 Klub
[100 c3 2.3]pomocy - jak to się nazywa?
Ostatnio zmieniony 14 paź 2007, 18:09 przez Daniello85, łącznie zmieniany 1 raz.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Daniello85, to jest regulator ciśnienia wtrysku, możesz to znaleść na allegro
http://www.moto.allegro.pl/search.php?s ... ew=0&pay=0
jak nie bedziesz mógł tego dostać to napisz na pw, pomoge mam paru znajomych co handlują czesciami do audi.
PS. nie wież tak mechanikowi bo to z reguły żadko pada, sprawdź kabelki czy jest prąd czy reaguje to wogóle na sonde lambda, odkrec (ale przy odkrecianiu uważaj na oczy, bo nieźle siknie wahą), przedmuchaj sprezonym powietrzem. Albo pojedz do jakiegoś konkretnego mechanik. Ja polecam serwis boscha w bierkowicach koło Kłodzka, nie są tani ale naprawiają wszystko!!! Powodzenia.
http://www.moto.allegro.pl/search.php?s ... ew=0&pay=0
jak nie bedziesz mógł tego dostać to napisz na pw, pomoge mam paru znajomych co handlują czesciami do audi.
PS. nie wież tak mechanikowi bo to z reguły żadko pada, sprawdź kabelki czy jest prąd czy reaguje to wogóle na sonde lambda, odkrec (ale przy odkrecianiu uważaj na oczy, bo nieźle siknie wahą), przedmuchaj sprezonym powietrzem. Albo pojedz do jakiegoś konkretnego mechanik. Ja polecam serwis boscha w bierkowicach koło Kłodzka, nie są tani ale naprawiają wszystko!!! Powodzenia.