[all] czy istnieje sposób na pylące klocki hamulcowe?
[all] czy istnieje sposób na pylące klocki hamulcowe?
Czy znalazł ktoś sposób na ten problem? Dobija mnie już nieustanne czyszczenie felg po przejechaniu kilku kilometrów
- karolas123
- Forum Audi 80
- PiotrLublin
- Forum Audi 80
mialem te klocki ceramiczne placilem chyba 210 zl jakis sklep z sieci angielski brat odbieral i sa zajefajne wykonanie I klasa, nie pyla prawie nic, nie piszcza, nie syfia zaciskow, nie potrzebuja smaru miedziowego i nie hamuja.
w porownaniu do trw chlam gowno badziew mocne rozgrzanie poprawia troche sprawe jak je zalozyledm i wyjechalem na droge myslalem ze cos zle zlozylem bo ja depcze pedal a on jedzie. Na pylenie mam dwa sposoby plyn do czyszczenia felg i myjka cisnieniowa
Jak ktos napisal dobry klocek musi pylic swiadczy to o scieraniu sie klocka a przedewszystkim jakosci okladzin pogadajcie z kims kto jezdzi wyczynowo po co sa miekkie klocki
w porownaniu do trw chlam gowno badziew mocne rozgrzanie poprawia troche sprawe jak je zalozyledm i wyjechalem na droge myslalem ze cos zle zlozylem bo ja depcze pedal a on jedzie. Na pylenie mam dwa sposoby plyn do czyszczenia felg i myjka cisnieniowa
Jak ktos napisal dobry klocek musi pylic swiadczy to o scieraniu sie klocka a przedewszystkim jakosci okladzin pogadajcie z kims kto jezdzi wyczynowo po co sa miekkie klocki