zlot fanow VAG w Nowym Saczu 8-10 czerwiec
zlot fanow VAG w Nowym Saczu 8-10 czerwiec
Widze ze nikt niedal znac tu na forum o owym spocie, troszke szkoda. jestem tu jedynym przedstawicielem Audi80. Nic straconego panowie. zlot bedzie jeszcze trwal wiec zapraszamy
Kuba89 pisze:a powiedz mi czy Ty masz spryski na przednim zderzaku? bo jak tak to widziałem Cię na parkingu pod szpitalem z 3tyg temu ;
dokladnie tak, bylem tam z moja zonka :)
[ Dodano: 2012-06-11, 07:30 ]
PEPEK pisze:ja mieszkam niedaleko to może mógłby sie kiedyś zgadać na jakiegoś spota czy w to w sączu czy gdzie bliżej gorlic :lol: :lol: Może udałoby sie rozruszać nasz teren bo 80tek tu masa, trzeba tylko zachęcić :mrgreen: :mrgreen:
szczerze mowiac tez sie z ostatniej chwili dowiedzialem a ze sobote wolna mialem i jeszcze car audio zawody byly to sie skusilem
jak bede cos wiedzial to pewnie ze bede dawal znac, mimo ze tu w okolicy Nas duzo niema ale zawsze razniej na takich spotach
[ Dodano: 2012-06-11, 07:30 ]
widze ze wkoncu cos moze zacznie sie dziac jestem tu na forum juz od paru lat i powiem szczerze ze jako jedyny jezdzilem na spoty np do oswiecimia a tu sie okazuje ze w okolicy sie kolegow nazbieralo
mozna zawsze sie styknac np pod tesco, duzy parking miedzy tesco a nomi.... co Wy na to ??
[ Dodano: 2012-06-11, 21:21 ]
nieprawda kolego
ja przyjechalem bez zadnych wczesniejszych zapisow, wystarczylo sie przy bramie pojawic i zaplacic 20 zeta i cale 3 dni "imprezy", co prawda mnie interesowalo tylko zeby w car audio wystapic ale za to poznalem gosci z klubu A4 i sa to zajebiste chlopaki
pozdro dla klubu A4
mozna zawsze sie styknac np pod tesco, duzy parking miedzy tesco a nomi.... co Wy na to ??
[ Dodano: 2012-06-11, 21:21 ]
d8vit pisze:Byłem widziałem czarnego avanta z frontem S2 :mrgreen:
Co do inwazji to szystko pięknie, tylko zlot jest praktycznie zamknięty a zgłaszać sie trzeba wcześniej.
Jeśli będzie jakiś ruch 80'tek w okolicach Nowego Sącza to chętnie też sie pokaże:)
nieprawda kolego
ja przyjechalem bez zadnych wczesniejszych zapisow, wystarczylo sie przy bramie pojawic i zaplacic 20 zeta i cale 3 dni "imprezy", co prawda mnie interesowalo tylko zeby w car audio wystapic ale za to poznalem gosci z klubu A4 i sa to zajebiste chlopaki
pozdro dla klubu A4