Audi 80 B4 ABT+ Black&White Angel
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Może kogoś oślepiły twoje lampy i tak sie to skończyło. Wiem że to przykra sprawa ale widze sporo soczewek które walą po oczach i oślepiają.
Ziomeczek też tak zmodził soczki z BMW do Golfa 2 i też wiele osób mięsem rzucało.
Tyle że on waży z deko więc niż ja, chyba ze 130kg więc kozaków nie było jak sie zatrzymywali.
Ziomeczek też tak zmodził soczki z BMW do Golfa 2 i też wiele osób mięsem rzucało.
Tyle że on waży z deko więc niż ja, chyba ze 130kg więc kozaków nie było jak sie zatrzymywali.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2012, 00:04 przez rafalaudi1, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
W takim razie pozostaje tylko ktoś z ludzi którzy dobrze znają się na wartości części w 80-tkach. Podchodząc do tematu jak ktos wk.. zdenerwowany to na pierwszy ogień poszła by przednia szyba a nie lampy.
Obstawiam:
- sąsiad,
- daleki znajomy który chciał kupić te lampy od ciebie,
- ktoś z kim wdałeś się w dyskuty na forum (nie koniecznie na tym),
- była dziewczyna,
- były chłopak twojej żony.
Te dwa ostatnie bym najbardziej obstawiał sugerując się karnym kut**em na masce.
Tak czy inaczej mam nadzieję że znajdziesz winnego.
Obstawiam:
- sąsiad,
- daleki znajomy który chciał kupić te lampy od ciebie,
- ktoś z kim wdałeś się w dyskuty na forum (nie koniecznie na tym),
- była dziewczyna,
- były chłopak twojej żony.
Te dwa ostatnie bym najbardziej obstawiał sugerując się karnym kut**em na masce.
Tak czy inaczej mam nadzieję że znajdziesz winnego.
NIc sie za bardzo nie dzieje przy auto ale odswiezam fotke :mrgreen:
Odpaliłem po ponad roku klimatronika
NA przód trafily zespolone, już nie chce bixenony w soczewce, ma być 100% oryginał i 100& legal :mrgreen:
Byla drobna przycierka przednim zderzakiem, uszkodzony halogen i bialy kierunek
Poszukuje prawego kierunku białego w zderzak oryginału oraz szkła prawego halogenu lub cały halogen, może być połamany za przyzwoite pieniążki :mrgreen:
W natarciu cały czas czeka (juz drugi rok) przedni i tylny zderzak S2/COMPI :oops:
Odpaliłem po ponad roku klimatronika
NA przód trafily zespolone, już nie chce bixenony w soczewce, ma być 100% oryginał i 100& legal :mrgreen:
Byla drobna przycierka przednim zderzakiem, uszkodzony halogen i bialy kierunek
Poszukuje prawego kierunku białego w zderzak oryginału oraz szkła prawego halogenu lub cały halogen, może być połamany za przyzwoite pieniążki :mrgreen:
W natarciu cały czas czeka (juz drugi rok) przedni i tylny zderzak S2/COMPI :oops:
Nic ale nasłuchałem się jak u znajomego w pracy kolesiowi w kilku letnim BMW wyjechało na czołówkę inne auto. Koles który w niego wjechał stwierdził ze go oślepił i BMW za kilkadziesiąt tysięcy został skasowane przez to ze zamontowal sobie HIDa za 200zł... z ubezpieczenia nic nie dostał bo to jego wina policja i ubezpieczalnia stwierdziła..
Chce mieć 100% legal stwierdziłem, zaraz debile będą wjeżdżać w ludków z ksenonami aby wyciągnąć kasę z ubezpieczalni...
Chce mieć 100% legal stwierdziłem, zaraz debile będą wjeżdżać w ludków z ksenonami aby wyciągnąć kasę z ubezpieczalni...
Po 1.5 roku zderzak skonczony competitnion stworzony z dwoch od coupe i jednego zwyklego :mrgreen: siedzi juz na aucie, narazie polakierowanym zwyklym lakierem czarnym z puszki, za jakis czas dostanie oryginalny lakierek :mrgreen:
Pracy bylo sporo ale mysle ze warto bylo :mrgreen:
Fabryczna koncówke wydechu zastapila, delikatna, zagieta w dol i wypolerowana <ok>
Pracy bylo sporo ale mysle ze warto bylo :mrgreen:
Fabryczna koncówke wydechu zastapila, delikatna, zagieta w dol i wypolerowana <ok>