B3 ABK
no no widać że nie cisneliście, bo od kapliczki do końca prostej tylko w okolicach 120km/h...ahhh ta prosta, tylko szkoda ze nie było filmiku do kapliczki, bo jest fajniej
denzelek za rok to tak jak mówisz, że sam sobie V-ke wrzuci... ostatnio na spocie patrzył mikko pod maske ... jak on to tam przymocował <rotfl>
ja wierzę w możliwości korala i jego pochłanianie wiedzy
P.S. a byłem u siebie na działce w środe wieczorkiem ... gdybym wiedział, że jesteście w garażu to bym podjechał
denzelek za rok to tak jak mówisz, że sam sobie V-ke wrzuci... ostatnio na spocie patrzył mikko pod maske ... jak on to tam przymocował <rotfl>
ja wierzę w możliwości korala i jego pochłanianie wiedzy
P.S. a byłem u siebie na działce w środe wieczorkiem ... gdybym wiedział, że jesteście w garażu to bym podjechał
Z dalszego planowania to tylko strojenie silnika żeby chodził tak jak powinien bo nie jest jeszcze to co powinno. Poza tym muszę zmienić wydech bo po spięciu wszystkie ori z b3 jest strasznie blisko podłogi/budy i słychać jak puka czasem. :roll: ale nie ma co srać żarem jutro podepniemy kompa i będziemy paczać na błędy. A potem to już tylko kompresor stożek i miliard koni <rotfl2> <pijak> <wodka>delik pisze:mlody pewnie planuje cos dalej co nie>???? 8-)
<rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> trąbiłem Ci dzisiaj powinieneś być zadowolony pawelec_,delik pisze: pawelec_ napisał/a:
gdybym wiedział, że jesteście w garażu to bym podjechał
i pomarudzil ;D :lol: :lol: :lol: :lol:
Wino, żarówka wymieniona, co do spalania dowiem się jak wyjadę resztę gazu i zatankuje do pełna