[b4 1.9tdi]
- Brylant3229
- Forum Audi 80
[b4 1.9tdi]
witam serdecznie zwracam sie z prozba do was gdyz moje malenstwo zaczelo warjowac mianowicie kiedy jest zimna przy odpalaniu zaraz gasnie dopiero po kilku razach odpala nie wiem czy ma to wplyw ale wlaczal mi sie alarm w nocy wiec zdejmuje kleme na noc i rano zakladam robie juz tak ze 2 tygodnie i bylo ok do wczoraj i dzisiaj znowu poprawka bylem ze 2 tygodnie temu na regulacji pompy i czyszczeniu i chyba nie obejdzie sie bez wizyty u elektryka ale chetnie postaram sie zrobic to sam pozdrawiam
Kolego popraw nazwę tematu bo admini się wkurzą i poleci do kosza.
A co do Twojego problemu to proponuję sprawdzić stan przewodów układu paliwowego, filtr paliwa, sprawdzić czy w przewodach jest paliwo i czy nie ma pęcherzy powietrza.
Napisz który to rok Audi i czy ma immobiliser ponieważ podobne objawy występują w samochodach z immo gdy kostka stacyjki ma przypalone styki lub gdy całkiem się rozleci.
A co do Twojego problemu to proponuję sprawdzić stan przewodów układu paliwowego, filtr paliwa, sprawdzić czy w przewodach jest paliwo i czy nie ma pęcherzy powietrza.
Napisz który to rok Audi i czy ma immobiliser ponieważ podobne objawy występują w samochodach z immo gdy kostka stacyjki ma przypalone styki lub gdy całkiem się rozleci.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Zgadza się ,immo albo powietrze w przewodach paliwowych .Pierwsze widać od razu w błedach ,po podłączeniu vaga .Drugie też ,po podniesieniu maski ,o ile przewody paliwowe ori ,czyli przezroczyste 8-)juniorexx pisze:A co do Twojego problemu to proponuję sprawdzić stan przewodów układu paliwowego, filtr paliwa, sprawdzić czy w przewodach jest paliwo i czy nie ma pęcherzy powietrza.
Napisz który to rok Audi i czy ma immobiliser ponieważ podobne objawy występują w samochodach z immo