Przywitaj się z nami
-
simon 1980
- Forum Audi 80

Witam. Mam na imię Szymon. Pochodzę z Gdańska. Od wczoraj jestem posiadaczem Audi 80 b4 1,9 tdi. Stronkę waszą znalazłem poprzez wyszukiwarkę google
bo wiedziałem że miłośników Audi w naszym kraju nie brakuje i jakiś Klub musi istnieć. W związku z tym że czeka mnie trochę pracy przy moim samochodzie, liczę na pomoc ze strony kolegów klubowiczów. Pozdrawiam wszystkich
Cześć! Jestem Tomek z pomorskiego. Niedawno zakupiłem swoje pierwsze autko jakim jest Audi 80 B4 1992r. Pod maską kryje się okazały silnik ABT i pojemności 1984cm3 i mocy 90KM.
Liczę na pomoc i doświadczenie przy porządkowaniu tego naprawdę dobrego samochodu.
Liczę na pomoc i doświadczenie przy porządkowaniu tego naprawdę dobrego samochodu.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2012, 17:55 przez Bythanos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
DA(UDI)MIAN
- Forum Audi 80

Witajcie
Witajcie, jestem Damian z Łodzi. Jestem świeżym i jak na razie szczęśliwym posiadaczem AUDI 80 B4 Sedan z motorkiem 2.0:)
Witam wszystkich. Jestem Darek i jestem nowy. Studiuje w Szczecinie od 2 lat i jestem tu większość czasu, mam Audi B4 Avant z 93 1.9 TDI już ponad 2 lata wiele razy pomagało mi ta stronka, w końcu się zebrałem, zarejestrowałem i jestem
W razie czego znam te autko dosyć dobrze i służę pomocą. Pozdrawiam.
-
JarosławDKL
- Forum Audi 80