witam mam na imię Andrzej . Jestem posiadaczem B3 1.8S zagazowanej :mrgreen: przesiadłem się na audi z golfa III 1.9 tdi variant syncro niestety go skasowałem i kaski stykło tylko na podmęczoną b3 mam nadzieję ze ją ogarnę i długo się nią jeszcze naciesze
Witam, mam na imię Janusz. Jestem w posiadaniu znanej tu na forum, aż "za dobrze" 80-tki. Wersja B4 Avant. Jestem z mniejszej miejscowości na podlasiu. Trafiłem tu na forum, szukając odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie 8-)
Cześć wszystkim, mam na imię Arek i mieszkam w Bytomiu. Jestem posiadaczem Audi 80 B4 w sedanie Trafiłem tutaj szukając wskazówek i porad dotyczących usterek, które męczyły moją niunię. Pozdrawiam wszystkich.
Witam, jestem Patryk i mieszkam w okolicach Opola w woj. Opolskim, od niedawna jeżdżę Audi 100 C4 Avant 2.6
Dołączam do Was z nadzieją że pomogę komuś a ktoś mi, z wykształcenia jestem mechanikiem:)
Witam, mam na imię Dawid i mieszkam w Gdyni woj.pomorskie I jeżdżę audi 80 b4 avant 1.9tdi 90 km wasza stronkę wiele razy przeglądałem i postanowiłem do was dołączyć pozdrawiam wszystkich
siema mam na imei marcin jestem z radomia a le mieszkam w gorze kalwari 5 miesiecy temu kupilem audi b3 80 z silnikiem sd <ok> ponoc malo tego jedem zadowolony z wyboru
Witam wszystkich klubowiczów. Na imie mam Tomasz, posiadam Audi B4 z dislem AAZ. O forum dowiedziałem sie szukajac w internecie pomocnych informacji na temat 80
Cześć mam na imie Piotrek jestem z Katowic i tydzien temu przesiadłem sie z VW na Audi 80 ale mam z nią pare problemów więc znalazłem sie tutaj :lol: Pozdrawiam
Witam jestem Sławek ale większość mówi do mnie Sasza jestem z Kątów Rybackich wprawdzie nie posiadam aktualnie audi ale kiedyś posiadałem 80 limo abc z quattro i nie długo mam zamiar kupić ponownie takie auto. Pozdrawiam wszystkich zakręconych na punkcie audi.