Jeżeli pytasz o 90 B3 to tak...jeżeli o tą 90 B4 ze zdjęcia to nie podpasują. Są zupełnie innepawełek pisze:Mam pytanko, czy lampy od audi 90 pasują do b4 avant?
B4 AVANT Green
- Animal0911
- Forum Audi 80
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Moja wizja już się trochę zmieniła :mrgreen:
Jak już wspomniałem parę postów wcześniej, kupiłem na zimę oryginalne 15-stki:
Prace przy nich trwają dzień w dzień
Tydzień temu przytrafiła się okazja "za grosze" na 16-tki z oponami:
Wyglądają jak Borbety ale przydały by się trochę szersze ranty
Zastanawiam się czy je sprzedać czy zostawić i wypolerować
Musze przy nich wymienić tylko dekielki na płaskie, zamiast tych z raczkiem
Odkładam teraz na listwy pod halogeny i same halogeny z zaślepkami + przycisk do konsoli:
Kolejną rzeczą, która zamierzam jeszcze w lipcu zrobić to okleić ramkę grilla:
Słyszałem, że są odpowiednie taśmy do tego "taśma na progi" czy jakoś tak... tylko nie wiem gdzie tego szukać
Jak już wspomniałem parę postów wcześniej, kupiłem na zimę oryginalne 15-stki:
Prace przy nich trwają dzień w dzień
Tydzień temu przytrafiła się okazja "za grosze" na 16-tki z oponami:
Wyglądają jak Borbety ale przydały by się trochę szersze ranty
Zastanawiam się czy je sprzedać czy zostawić i wypolerować
Musze przy nich wymienić tylko dekielki na płaskie, zamiast tych z raczkiem
Odkładam teraz na listwy pod halogeny i same halogeny z zaślepkami + przycisk do konsoli:
Kolejną rzeczą, która zamierzam jeszcze w lipcu zrobić to okleić ramkę grilla:
Słyszałem, że są odpowiednie taśmy do tego "taśma na progi" czy jakoś tak... tylko nie wiem gdzie tego szukać
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
folia do słupków, znajdziesz na allegro i jazda
http://allegro.pl/folia-termokurczliwa- ... 04083.html coś podobnego zamawiałem.
http://allegro.pl/folia-termokurczliwa- ... 04083.html coś podobnego zamawiałem.
- pawełek
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ale ja bym to w rolce potrzebował jak izolacyjna, bo brzydko łączenia będą na ramce wyglądałyTighe pisze:folia do słupków, znajdziesz na allegro i jazda
Mniej więcej coś takiego: http://allegro.pl/fabryczna-folia-na-sl ... 58778.html
- Animal0911
- Forum Audi 80
pawełek, fajna maszyna :mrgreen: czy ja tam widzę welur w środku?
a co do ramki to ja poszedłem na łatwiznę i w sklepie z farbami do ścina kupiłem okleinę do mebli czarny półmat wygląda jak plastik na grillu i jazda kolor extra pasuje ale nie przyłożyłem się i na rogach słabo ponaciągałem i lipnie tam wyszło ale zabawa jest tania bo za metr chyba 7zł. i wystarczy na 2 grille jak nic więc śmiało można się bawić
a co do ramki to ja poszedłem na łatwiznę i w sklepie z farbami do ścina kupiłem okleinę do mebli czarny półmat wygląda jak plastik na grillu i jazda kolor extra pasuje ale nie przyłożyłem się i na rogach słabo ponaciągałem i lipnie tam wyszło ale zabawa jest tania bo za metr chyba 7zł. i wystarczy na 2 grille jak nic więc śmiało można się bawić
- pawełek
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tak, w całym samochodzie jest welur z czego się bardzo cieszęk3llys pisze:pawełek, fajna maszyna :mrgreen: czy ja tam widzę welur w środku?
Jutro podjadę do tego typu sklepów i rozejrzę się za taką foliak3llys pisze:a co do ramki to ja poszedłem na łatwiznę i w sklepie z farbami do ścina kupiłem okleinę do mebli czarny półmat wygląda jak plastik na grillu i jazda kolor extra pasuje ale nie przyłożyłem się i na rogach słabo ponaciągałem i lipnie tam wyszło ale zabawa jest tania bo za metr chyba 7zł. i wystarczy na 2 grille jak nic więc śmiało można się bawić
PS. Właśnie kupiłem od Dregana:
Zostają mi do znalezienia i kupienia Borbety A z szerokim rantem no i zawieszenie... ale chyba będę szukał samych sprężyn obniżających o te 40mm przód i tył - tylko strasznie trudno coś taniego wyhaczyć
pawełek, ah.. welur zazdroszczę świetna sprawa, miałem w poprzedniej B4 ten taki jasno szary w takich fotelach człowiek się rozpływa a teraz mam te wredne szmaty ale może kiedyś gdzieś się przygarnie welur 8-) ...
jak wymodzisz coś z taką folią to pokaż efekty może Tobie to lepiej pójdzie niż mi :mrgreen:
jak wymodzisz coś z taką folią to pokaż efekty może Tobie to lepiej pójdzie niż mi :mrgreen:
- AudiLaziska
- Forum Audi 80