[Audi Coupe 89][SWAP 2.2T MC++] by Kris0181 sprzedane
To tylko na ziemi mazurskiej mamy tak urodzajne deszcze że graty same lecą z nieba <ok>
Wcześniej miałem zamontowany IC z RS2 ale był brzydki tośmy włożyli S2 :lol: :mrgreen:
Jeśli chodzi Kupę od spodu to poprowadziłem ostatnio tez całe nowe przewody paliwowe miedziane. Cały osprzęt już gotowy, pozostało wygospodarować jakieś 2 całe dni - z czym ciężko - na ogarniecie wiązki, ogólnie elektryki i jazda z koksem.
PS: Ojcem jeszcze nie jestem :lol: to kef ma tylko takie poczucie humoru...z przemęczenia chyba xD :mrgreen:
Póki co kapcie po audi odziedziczył Łopel <lol> <ok>
, , ,
Wcześniej miałem zamontowany IC z RS2 ale był brzydki tośmy włożyli S2 :lol: :mrgreen:
Jeśli chodzi Kupę od spodu to poprowadziłem ostatnio tez całe nowe przewody paliwowe miedziane. Cały osprzęt już gotowy, pozostało wygospodarować jakieś 2 całe dni - z czym ciężko - na ogarniecie wiązki, ogólnie elektryki i jazda z koksem.
PS: Ojcem jeszcze nie jestem :lol: to kef ma tylko takie poczucie humoru...z przemęczenia chyba xD :mrgreen:
Póki co kapcie po audi odziedziczył Łopel <lol> <ok>
, , ,
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 16:06 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.
moje felgi mają rozstaw 4x100, na audi mialem dystanse zmieniajace rozstaw. W oplu uzylem te same dystanse bo z przodu kola by nie weszly - dalem tylko dluzsze sruby ;p
Na Moto Pikniku tydzien temu w Olsztynie zrobił mega szał, kazdy musial go zobaczyc i dotknąć o.O spradzalem tylko czy nie zarysowali mi rdzy :mrgreen: do dzisiaj wytykają mi auto że łaaaał to te auto było ostatnio w Olsztynie heheheh
Dobrze ze mam taką zabawke bo strasznie mi smutno bez qpety na codzien :roll:
Na Moto Pikniku tydzien temu w Olsztynie zrobił mega szał, kazdy musial go zobaczyc i dotknąć o.O spradzalem tylko czy nie zarysowali mi rdzy :mrgreen: do dzisiaj wytykają mi auto że łaaaał to te auto było ostatnio w Olsztynie heheheh
Dobrze ze mam taką zabawke bo strasznie mi smutno bez qpety na codzien :roll:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan