Przywitaj się z nami
-
szaman1977
- Forum Audi 80

- Radek_ER19
- Forum Audi 80

Witam Wszystich :->
Nazywam się Radek , jestem z okolic Warszawy , a dokładniej z miejscowości leżącej 20 km od W-wy - Otwock Wielki.
Mam 23 lata , Interesuję się od dzieciństwa motoryzacją , i pomimo tego , że moje okolica Otwock - słynie generalnie z samochodów BMW
to moją uwagę i serce porwała marka Audi/VolksWagen
Jestem FAnatykiem VAG . Posiadam Audi Coupe 2.3 już 3 lata i nie zamierzam z tym samochodem się rozstac jak do tej pory
:)
Mam nadzieję , że wspólnie będziemy sobie pomagac w pielęgnacji oraz modach naszych aut
Pozdrawiam
Nazywam się Radek , jestem z okolic Warszawy , a dokładniej z miejscowości leżącej 20 km od W-wy - Otwock Wielki.
Mam 23 lata , Interesuję się od dzieciństwa motoryzacją , i pomimo tego , że moje okolica Otwock - słynie generalnie z samochodów BMW
Mam nadzieję , że wspólnie będziemy sobie pomagac w pielęgnacji oraz modach naszych aut
Pozdrawiam
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Pochodzę z Radomia. Jeżdżę Audi 80 B4 1.9 TDI 90KM + wtryski od 110. Kolorek beżowy, welurowe siedzenia, czarna podsufitka ze słupkami, niestety bez klimy, radyjko Alpine, el. podgrzewane lusterka, el. szyby (tylko przód). Narazie wystarczy chyba o moim aucie.
Pozdrawiam forumowiczów
Pozdrawiam forumowiczów
-
lukaszmitologie
- Forum Audi 80

-
Audi Coupe
- Forum Audi 80