Dawaj na wkrety bedzie mitrzskoti pisze:Listwy leżą i czekają na montaż, trza kupić klej do szyb i kleić
Audi coupe gt [odc. 2]Rezanie gwinta
Te miszcz silnik chodzi :!: :?: masz tu foto i se luknij jak idę z robota pełna para nie ma lipy
Aktualne foto jeszcze borykam się z kilkoma pierdołami i nie jest tak jak być powinno (jak dla mnie) ale przegląd zrobiony i zbieżność z geometrią więc teraz na legalu można śmigać
Aktualne foto jeszcze borykam się z kilkoma pierdołami i nie jest tak jak być powinno (jak dla mnie) ale przegląd zrobiony i zbieżność z geometrią więc teraz na legalu można śmigać
Ostatnio zmieniony 07 maja 2012, 16:37 przez skoti, łącznie zmieniany 3 razy.
Wydech wyleciał już jeżdżę bez :lol:Tighe pisze:W końcu auto jeździ i robi robotę, wydech mi tu nie pasi ale co kto lubi <ok> Jest git
ps. kupiłem dwu rurkę <ok> bo wszyscy po mnie jechali
bębny póki co :lol: przy takich mocach nie ma co przesadzać ,przy swapie na coś z ,,jajem'' wleci pewnie belka i kolumny z b3dewiant pisze:fajne autko, ładnie się prezentuje, dziś to już zaczyna być rarytasiuk, niewiele tego jeździ.
a co do bebnów z tyłu, nie ma co być takim materialistą - w pierwszych golfach mk1 bębny też były z przodu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: <ok>
CA się kompletuje plan jest na wywalenie tylnej kanapy i zrobieniu tam zabudowy ponieważ iż nasz bagażnik jest tak nieforemny ,że dam se tam spokój z zabudową_joker pisze:czyli co z tym CA :?:
e tam słomka fajna, dwururka oklepana jak golf :mrgreen: a najlepsza to rynna z ocynkowana <czesiek> hehe <rotfl2> <cieszy>
Co do CA;
Jednostka sterująca - Alpine 7903 (deck)
Wzmacniacze
-do zasilania przodu u-Dimension Jr. 4-300 (2x160w rms)
-na tył Axton CAA 33 (ok 200-250 rms)
Skrzynia basowa - u-Dimension (150 rms - 250mm)
To jest tylko brak głośników w przednie drzwi (będą pewnie Focale albo Morele) i jakiś mat do porządnego wygłuszenia. A zestaw będzie na 2 akumulatorach jeden w kabinie do CA a drugi pod maską. Na dniach coś powinno się zacząć ruszać