znalazłem takie cos na allegro, powiedz prosze czy o to chodzi? Firma miesci sie akurat kilkadziesiąt kilometrów ode mnie wiec moge nawet do nich podjechac.MUNIOR pisze:Kompa zostaw w spokoju , ja ci powiem co jest przyczyną ,i jestem tego pewien w zasadzie na 100% ...przyczyną jest twój nastawnik potencjometryczny .Do mechaników którzy zdarli 420 zł i nic nie zrobili mozesz nadal jeżdzić ...jak masz jeszcze trochę kasy na wyrzucanie w błoto ,nie naprawią ci tego i kropka ,to wiem na pewno ..za ciency są i szukają po omacku w dodatku nie tu gdzie trzeba :mrgreen: Jak chcesz się przekonać czy mam rację wymień nastawnik ...
http://allegro.pl/nastawnik-hdk-do-audi ... 50335.html
Z tego co słyszałem to wymiana nastawnika to koszt ponad 1000 zł?!?
Po ostatnim Twoim zdaniu nie rozumiem, to nie wystarczy wymienic nastawnika tak jak napisales wyzej? (Sorry za moze lamerskie pytanie, ale stwierdzenie "przekladka na pierburga" nic mi nie mowi... chyba musze doczytac...)MUNIOR pisze:Szkoda że wywaliłeś w błoto te 420 zł ,bo byś sobie za to zakupił troche gratów na przekładke na pierburga ,to jedyny sposób na usunięcie tej usterki ,takie moje zdanie ...