PuSzEk pisze:Słonik, aktualny ten temat? bo potrzebuje kable do 2.8 AAH :-> jak coś to pisz PW
Jakby kogoś interesowało to aktualny temat z kablami
tak temat kabli jest caly czas aktualny, co prawda nie w takich cenach jak w pierwszym poscie bo to byla naprawde mocna promocja.
Maszu ciesze sie ze wspolpraca przebiegła pomyślnie.
[ Dodano: 2013-10-16, 12:10 ]
Ktoś chetny na kabelki?
Układam zamowienie właśnie i do 23 pazdziernika mam czas zeby wyslac.
Ktos coś potrzebuje :?:
Do wyjęcia są 8mm silikonowe przewody zapłonowe firmy Powertec [made in UK] http://ignitesuper.com/
[/center]
Przewody zrobione sa z 8mm silikonu, posiadaja kevlarowy rdzen w stalowym oplocie.
Jest to najwyższa półka jesli chodzi o tego rodzaju produkt, smiało można je porównac do produktów które wypuszcza bardziej znany Magnecore a jesli chodzi o zamienniki typu NGK czy BERu to bezwatpienia przewyzszaja je jakosciowo i wlasciwosciami pod kazdym wzgledem.
Jest wiązka do każdego silnika B2/B3/B4 więc się nie zastanawiać, tylko zamawiać.
W zwiazku z tym ze wiazki przewodow kosztuja różnie do różnych aut to osoba zinteresowana pyta o cene, jesli pasuje potwierdza, robi przelew i po otrzymaniu wpłaty dopisuje do listy.
Na ostatnich 3 stronach można poczytać komentarze i zobaczyć zdjęcia forumowiczów, którzy zdecydowali się na kabelki przy okazji pierwszej akcji. Jak widać opinie na ich temat są jak najbardziej pozytywne.
Już 2 komplety przewodów zakupiłem u Słonika (ng i aah) i jestem bardzo zadowolony. Dodatkowo Słonik załatwił też do kompletu świeczki. Wzorowy kontakt, bez opowieści nie z tej ziemi jak to cały świat stanął mu na drodze do wysłania paczki (jak to niektórzy sprzedawcy potrafią prawić). Polecam!