Audi 90 Quattro 20v
-
- Forum Audi 80
Audi 90 Quattro 20v
Witam. Chciałem przedstawić swój nowy nabytek. <mikolaj>
Audi 90 quattro 2.3 20V 7A
Auto bez LPG i nigdy jej nie widziało
Rok 1991
Wyposażenie
-skóra
-ABS
-podgrzewane fotele
-skórzana kierownica
-tempomat
-klimatronic do sprawdzenia
-centralny zamek
-AC/BC
-dodatkowe zegary
-roleta tylnej szyby
-ciemne lampy tył oryginał Hella
-zestaw na narty
-kute wahacze
-dwutłoczkowe zaciski
-spryskiwacze przednich reflektorów
-elektryczne szyby x4
-elektryczne lusterka
To z tych tak zwanych bogatych plusów. A minutów jest wiele... Różnokolorowe podświetlenia wewnątrz - niebieskie, białe, czerwone, opadnięta podsufitka, boczki fotela kierowcy do obszycia na nowo skórą - ale ogólnie w bardzo dobrym stanie, lakierniczo jest... tragedia, dramat, śmierć w wenecji - drzwi do wymiany, auto do malowania się nadaje - ale nie było bite, co jest wielkim jego plusem <ok> , mała dziurka w bagażniku, to się zaradzi, a pod maskę nawet nie ma co zaglądać - wszystko rychtuje <mikolaj>
Parę fotek - dziś robiłem:
Pozdrawiam <ok>
Audi 90 quattro 2.3 20V 7A
Auto bez LPG i nigdy jej nie widziało
Rok 1991
Wyposażenie
-skóra
-ABS
-podgrzewane fotele
-skórzana kierownica
-tempomat
-klimatronic do sprawdzenia
-centralny zamek
-AC/BC
-dodatkowe zegary
-roleta tylnej szyby
-ciemne lampy tył oryginał Hella
-zestaw na narty
-kute wahacze
-dwutłoczkowe zaciski
-spryskiwacze przednich reflektorów
-elektryczne szyby x4
-elektryczne lusterka
To z tych tak zwanych bogatych plusów. A minutów jest wiele... Różnokolorowe podświetlenia wewnątrz - niebieskie, białe, czerwone, opadnięta podsufitka, boczki fotela kierowcy do obszycia na nowo skórą - ale ogólnie w bardzo dobrym stanie, lakierniczo jest... tragedia, dramat, śmierć w wenecji - drzwi do wymiany, auto do malowania się nadaje - ale nie było bite, co jest wielkim jego plusem <ok> , mała dziurka w bagażniku, to się zaradzi, a pod maskę nawet nie ma co zaglądać - wszystko rychtuje <mikolaj>
Parę fotek - dziś robiłem:
Pozdrawiam <ok>
auto było na tablicy przez dłuższy czas za śmieszne pieniądze potem trafiło gdzie trafiło coś ktoś przy niej podłubał porobił i puścił dalej .sagem pisze:Witam, witam, furacza tez kiedys, gdzies widzialem, wlaściciela też znam, mojego imiennika :mrgreen: No jak by nie patrzec, 7A, quattro i fajny wypas, baza jest, oby tylko zdrowie bylo i plany beda realizowane Pozdro i mam nadzieje ze w niedlugim czasie
Z miłą checią popatrze na dalsze losy auta <ok>
-
- Forum Audi 80
zrobione zawieszenie, poduszki dyfra, uszczelki różnego rodzaju w silniku (zaworów, pod deklem) i takie tam...wysio pisze:auto było na tablicy przez dłuższy czas za śmieszne pieniądze potem trafiło gdzie trafiło coś ktoś przy niej podłubał porobił i puścił dalej .
wszystko z czasem. Aktualnie muszę wyjść z długów, i zaczniemy pracować nad autkiem <ok>wysio pisze: Z miłą checią popatrze na dalsze losy auta <ok>
DeS pisze:Furę już gdzieś, kiedyś, chyba niedawno widziałem. Właściciela chyba też poznaję.
No Panowie. Ja mówiłem, że tak będzie. 8-)sagem pisze:Witam, witam, furacza tez kiedys, gdzies widzialem, wlaściciela też znam, mojego imiennika :mrgreen:
na tym właśnie polega cały urok życia. Na spełnianiu marzeń.DeS pisze:Cieszę się, że realizujesz marzenia.
jak najbardziej się przyda, jak i wytrwałości...DeS pisze:Wszystkie dobrego i powodzenia. <ok>
Znasz mnie, widziałeś poprzednie autko. Wiesz do czego jestem zdolny.sagem pisze:No jak by nie patrzec, 7A, quattro i fajny wypas, baza jest, oby tylko zdrowie bylo i plany beda realizowane
Mnie dwa razy namawiać nie trzeba 8-)sagem pisze:Pozdro i mam nadzieje ze w niedlugim czasie
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Dobra sztuka do dopieszczenia Szkoda, że ktoś zderzak z dokładką kamei i trzecim stopem zwinął :mrgreen: Dobry wypas kolor niezbyt do dostawczaków bardziej pasuje Na plus hella blacki, quattro i 7A <ok>
A tam czarny to się z limuzynami kojarzy, do 90'tki jak znalazłjagermeister pisze:Zostaje oryginał. A te wozy co podrzuciłeś... cóż, dla mnie czarny to jest karawan.
- Audi Sport
- Forum Audi 80