Witam
Nadszedł czas by przedstawić moje nowe autko Audianka jest z końca produkcji; modelowo 95 rok. Jest dobrze wyposażona w ładnym kolorze i fajnym stanie Na obecna chwilę przelot wynosi coś koło 304 tyś. Auto zalane Motulem 6100 Synergie + W miarę możliwości postaram się kontynuować ten temat
Wyposażenie:
wspomaganie kierownicy,
centralny zamek,
abs,
dwie poduszki,
elektryczna regulacja reflektorów,
radyjko pionieer
ori alufelgi 15",
termometr zewnętrzny,
elektryczne i grzane lustra,
elektrycznie szyby,
parapety,
klima manualna,
hak (zdejmowany)
W planach do zrobienia:
ringi na zegary
sterownik do centralnego (zrobione)
naprawa podświetlenia termometru (zrobione)
kierownica s-line (zrobione)
Kilka <aparat>
Bliźniaczki
Zapraszam do komentowania Pozdrawiam
[B4 1Z] Srebrne limo w serii
- matiavantgarde
- Forum Audi 80
Podobna do mojej, nawet dwie, widzę Brodnica to zapraszam na http://www.atk.pun.pl/forums.php
Wpadajcie na spocik to ustaniemy koło siebie
Wpadajcie na spocik to ustaniemy koło siebie
Ładna audianka z odpowiednim serduchem i najlepszym możliwym kolorze :mrgreen: Kiera s-line dodaje smaku wnętrzu z poliftową deską. Zawsze można powiedzieć, że była taka w serii Przeciez przy końcu produkcji za dopłatą można było sobie taką zamówić <ok> Swoje zdanie już wyraziłem na oględzinach. Trochę jest do poprawek, ale wiadomo auto nowe nie jest także w miare możliwości będzie dopieszczane
znając właściciela napewno ten temat ogarnie, ale jeszcze nie wiem kiedy. Ciekawe co będzie zrobione jako pierwsze, ale pewnie kraniki, bo mniej czasu potrzeba na ich zrobienie :mrgreen:Wostok pisze:końcówka wydechu do polerki, skora na kierze do zrobienia i mniód malina