Mechanika i diagnozowanie jugo007
Mechanik .... to mało powiedziikane, to jest magik samochodowy ... od czerwca borykałam się z moją audiczką a on dotknął posłuchał i już wiedział co jej dolega ... z czystym sercem mogę polecic Marka ... Warto jechać 75 km żeby fachowym okiem i uchem zdiagnozował dolegliwości i uleczył. POLECAM ...
[ Dodano: 2011-11-12, 11:50 ]
Witam!
po raz kolejny została udzielona mi fachowa pomoc z modernizacjami i przedłużeniem żywotności naszej AUDICZKI!
szybka i profesjonalna akcja montażu BC i pełen sukces, w czasie który naprawdę zaskakuje
O wymianie płynu chłodzącego nawet nie wspomnę, ale i to odbyło się migiem...
Mogę z całą odpowiedzialnością polecić fachowca i kolegę z naszego forum a jest tu mowa właśnie o JUGO007 bo udzielił pomocy nie po raz pierwszy i zapewne nie po raz ostatni....
Wielkie dzięki wielki uzdrowicielu !!!
Pozdrawiam
[ Dodano: 2011-11-12, 11:50 ]
Witam!
po raz kolejny została udzielona mi fachowa pomoc z modernizacjami i przedłużeniem żywotności naszej AUDICZKI!
szybka i profesjonalna akcja montażu BC i pełen sukces, w czasie który naprawdę zaskakuje
O wymianie płynu chłodzącego nawet nie wspomnę, ale i to odbyło się migiem...
Mogę z całą odpowiedzialnością polecić fachowca i kolegę z naszego forum a jest tu mowa właśnie o JUGO007 bo udzielił pomocy nie po raz pierwszy i zapewne nie po raz ostatni....
Wielkie dzięki wielki uzdrowicielu !!!
Pozdrawiam
no i ja byłem po raz kolejny na warsztacie, polecam Marka z czystym sumieniem kazdemu kto ma problremy z silnikiem lub elektryka, wszystko dorowadzi do ładu.
Wczoraj załozone zostały el szyby, przy okazjii zakupy mozna było zrobic.
Tak wiec jesli masz kłopoty ze swoim mechanikiem, nie zwlekaj dłuzej, przestań płacic darmozjadom którzy nie potrafią zdiagnozowac usterki, pieniadze zainwestuj w paliwo i przyjezdzaj do Juga!!!!
P_O_L_E_C_A_M
EDIT
Jugo w akcji
Wczoraj załozone zostały el szyby, przy okazjii zakupy mozna było zrobic.
Tak wiec jesli masz kłopoty ze swoim mechanikiem, nie zwlekaj dłuzej, przestań płacic darmozjadom którzy nie potrafią zdiagnozowac usterki, pieniadze zainwestuj w paliwo i przyjezdzaj do Juga!!!!
P_O_L_E_C_A_M
EDIT
Jugo w akcji
Ostatnio zmieniony 14 lut 2012, 16:03 przez Lucazzz, łącznie zmieniany 1 raz.
ja po raz kolejny polecam znowu kolegę <ok>
zna się na robocie i zawsze pomoze w usterce :mrgreen:
więc nie zastanawiać się tylko jechać do niego i na pewno będziecie zadowoleni :mrgreen:
zna się na robocie i zawsze pomoze w usterce :mrgreen:
więc nie zastanawiać się tylko jechać do niego i na pewno będziecie zadowoleni :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 10 sie 2012, 17:55 przez mati86, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- PiotrLublin
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Po raz kolejny i zapewne nie ostatni MAREK udzielił fachowej porady (telefonicznej) jak usunąć usterkę która dopadła nas 170 km od domu... Nie ma słów jakimi wyrazić można wiedze posiadaną przez Marka na temat audi 80 B4 ... słowa Fachowy, kompetentny, doświadczony, to mało powiedziane. Gorąco polecam wszystkim którzy mają problem ze swoim Audi i zastanawiają się gdzie oddać samochód. Dzwońcie do Marka a na pewno nie pożałujecie
POLECAM!!
[ Dodano: 2012-05-04, 19:46 ]
Znów byłam, pomarudziłam a Marek jak zwykle pomógł, naprawił i to jeszcze nie koniec .... wole naginać 75 km do Marka niż do podrzędnych grzebaczy bez wiedzy i pojęcia o audiczkach. z czystym sumieniem POLECAM po raz kolejny
POLECAM!!
[ Dodano: 2012-05-04, 19:46 ]
Znów byłam, pomarudziłam a Marek jak zwykle pomógł, naprawił i to jeszcze nie koniec .... wole naginać 75 km do Marka niż do podrzędnych grzebaczy bez wiedzy i pojęcia o audiczkach. z czystym sumieniem POLECAM po raz kolejny