byłem, zobaczyłem, ok!
sory za mój stan nieważkości.
słonik, pozdro pijaku
DUB IT! Kielce 13-15.07.2012
Spoko szuan czasem, trzeba sie wyluzowac
Ja tym razem trzezwiutki bylem, zeby nie bylo niescislosci.
Co do samego zlotu to wg mnie smialo mozna to miejsce odznaczyc w kalendarzu imprez na ktore warto zajrzec. Miejscowka na tego typu zlot przednia. Szkoda ze frekwencja nie dopisala bo bylo by jeszcze lepiej. Na przyszly rok organizatorzy powinni pomyslec o wiekszej liczbie uczestnikow bo zawsze tak jest ze ktos nie dojedzie a jak bedzie ciasbno to i tak da sie rade.
Pomacałem i ja tego Kolczatowego drutexa :mrgreen: daje rade <ok>
Ja tym razem trzezwiutki bylem, zeby nie bylo niescislosci.
Co do samego zlotu to wg mnie smialo mozna to miejsce odznaczyc w kalendarzu imprez na ktore warto zajrzec. Miejscowka na tego typu zlot przednia. Szkoda ze frekwencja nie dopisala bo bylo by jeszcze lepiej. Na przyszly rok organizatorzy powinni pomyslec o wiekszej liczbie uczestnikow bo zawsze tak jest ze ktos nie dojedzie a jak bedzie ciasbno to i tak da sie rade.
Pomacałem i ja tego Kolczatowego drutexa :mrgreen: daje rade <ok>
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolczat, jak wchodziłem na targi, to mijałem cie jak posuwales sie w strone driftplacu. Byłem tam chwile i nie było czasu latać po hali, tzn moze nie czasu, co wigoru :mrgreen: Adama spotkałem przypadkiem, tzn podczas konsumpcji zobaczyłem znajomą twarz, szybka pogaducha przy złocistym i powrót do domu :mrgreen:
połowy drogi nie pamiętam :roll: spontan i w dodatku na szybko
pzdr
połowy drogi nie pamiętam :roll: spontan i w dodatku na szybko
pzdr