Panowie mam problem a airbagiem. Mianowicie od czasu kiedy kupilem auto odkrywam jakies nowe zagadki teraz mam problem z poduszka... Mianowicie przekrecam kluczyk stacyjki i nie zapala mi sie kontrolka od poduszki malo tego na wlaczonym zaplonie lub nie zalaczam swiatla awaryjne i zapala mi sie kontrolka (czerwona) od poduszki i mruga na przemian z zielonymi strzaleczkami kierunkow. Nie mial ktos podobnego problemu prosze o pomoc bo nie mam sily juz na partyzantke poprzedniego wlasciciela z gory dzieki
[ Dodano: 2012-07-19, 17:17 ]
nie mam znajomego z audi pod reka bo zastanawia mnie jeszcze jeden fakt czy czasem ktos nie zaminil miejsca zarowek i zamias airbag nie powinnien mrugac trojkat ostrzegawczy czerwony... a ktos przestawil miejsce zarowki i teraz miga air... co wy na to panowie ?
[ Dodano: 2012-07-20, 21:59 ]
dzis podpinal mi znajomy moja b4 do kompa i kasowal mi bledy jeden 01025 nadal sie pojawia i jak bylo tak jest... czytalem juz od czego to moze byc ale nic mi to nie mowi... moze ktos dokladnie przyblizyc z czym ten blad jest zwiazany...
pozdrawiam
[80 B4 1,9 TDI AVANT] problem z airbag
- rodzynek87
- Forum Audi 80
Wydaje mi sie, że masz spaloną żarówke od air i dotego zaminieoną..one są wcisniete na kablach wiec jak ktos grzebal przy liczniku musiał je odpinac nie ma innej opcji zeby wyciagnac licznik
[ Dodano: 2012-08-01, 22:06 ]
1025 Nieprawidłowe sterowanie lampki sygnalizacji uszkodzen, Lampka indykatora usterki
[ Dodano: 2012-08-01, 22:06 ]
1025 Nieprawidłowe sterowanie lampki sygnalizacji uszkodzen, Lampka indykatora usterki
- karolas123
- Forum Audi 80