[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- karolas123
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
:mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2013, 18:41 przez Mabrothrax, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
No szkoda szkoda, a lotke to bym przygarnął chetnie ale oryginal bo juz jeden laminat odsyłałem :-xchmiel25 pisze:Szkoda że nie ruchomiczne jak moje. <ok>sagem pisze:Maja funkcje grzania posladowchmiel25 pisze:
Ale ściagasz i nie masz czarnego wykończenia :mrgreen:
A chociaż w elektryce te fotele??
Kiedy lotka na klapę??
Dokładnie <ok>Bastek pisze:Lepiej się mile zaskoczyć, niż niemile rozczarowaćŁysy_18 pisze:Ktoś tu nie jest konsekwentny Raz mówi że mu quattro narazie nie potrzebne i w tym roku modów więcej nie będzie, a tu widzę coś zupełnie innego
Przejdzie i nic nie mam zamiaru ciąć <czapa>karolas123 pisze:Jak to przejdzie i wał sie zmiesci i podłoga bedzie nie za wiele cieta, to coś czuję wysyp gekonów na forum
DeS pisze:Łoooł, porządne zakupy!! :shock:
Przesadzacie <lol>Niki20 pisze:Będzie konkret :shock:
A no chce żeby ktoś ze mna wreszcie wygrywal na torze :mrgreen:i28 pisze:Hehehehe, się każdy wzbrania, eee tam quattro, na co to komu, przereklamowane, a potem po cichu realizuje marzenia. :mrgreen:
Wreszcie coś się dzieje z tym inwalidą :!: :mrgreen:
Nie no wiadomo, kiedyś trzeba
Tak w ogóle to narazie skłądam sobie wnetrze na spokojnie, i odkładam kase, z tym quattro to jeszcze troche bo nie chce zrobic druta, tylko auto dla siebie, więc zlożyć to na w miare nowych częsciach i to co trzeba zmienic/zregenerować tak jak powinno byc zrobione, także na pewno to nie będzie swap w tempie jakim swapowalem silnik
Narazie musze porobic wiązki do grzania foteli, przerobic pare innych pierdól, podłączyć bym chcial poduche od kiery sline, oraz fajnie by było zeby zrobic działające sterowanie radiem tez z kiery, no i boczki te małe przy tylnej kanapie do avanta musze znaleźć w czarnej skorze.
No i dalej do garażu.
p.s Duo, chyba ten listonosz troche bładzi bo dzis piaty dzien roboczy a paczki pobraniowej nie ma, oj oj :-|
Pokaż swoją kartkę z Torunia, ja Ci pokażę moją. :lol: :mrgreen:sagem pisze:A no chce żeby ktoś ze mna wreszcie wygrywal na torze :mrgreen:i28 pisze:Hehehehe, się każdy wzbrania, eee tam quattro, na co to komu, przereklamowane, a potem po cichu realizuje marzenia. :mrgreen:
Wreszcie coś się dzieje z tym inwalidą :!: :mrgreen:
Nie no wiadomo, kiedyś trzeba
Ale trzeba trzeba, jedyna sensowna opcja.
- karolas123
- Forum Audi 80
- karolas123
- Forum Audi 80