[Suzuki gsxr 750]
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 JS
- Kontakt:
[Suzuki gsxr 750]
otóż jak wszyscy to i ja się pochwalę.
≤≥ pojemność 750
≤≥ rok prod. 1996
≤≥ v-max jaki złapałem około 280 km/h (dalej się bałem ^^ )
Zrezane:
- polerowane felgi
- zmieniona tylna lampa na podwójna
- nowy wydech
Motocykl sprowadzony z Anglii przebieg 38k mil oryginalny. Po zakupie zmieniony olej oponki regulacja gaźników. Jest to mój pierwszy motorek ^^ tzn przedtem był gs 500 five stars ale zrobiłem nim około 100km aby wiec ten liczy się jako 1 ^^. w tyg postaram się powrzucać jakieś konkretne fotki, na razie aby to co mam ;]
fotki, niestety robione telefonem...
ostatnio zacząłem troszkę uczyć się jazdy na jednym kole
oraz bawić się wydechem
≤≥ pojemność 750
≤≥ rok prod. 1996
≤≥ v-max jaki złapałem około 280 km/h (dalej się bałem ^^ )
Zrezane:
- polerowane felgi
- zmieniona tylna lampa na podwójna
- nowy wydech
Motocykl sprowadzony z Anglii przebieg 38k mil oryginalny. Po zakupie zmieniony olej oponki regulacja gaźników. Jest to mój pierwszy motorek ^^ tzn przedtem był gs 500 five stars ale zrobiłem nim około 100km aby wiec ten liczy się jako 1 ^^. w tyg postaram się powrzucać jakieś konkretne fotki, na razie aby to co mam ;]
fotki, niestety robione telefonem...
ostatnio zacząłem troszkę uczyć się jazdy na jednym kole
oraz bawić się wydechem
Ostatnio zmieniony 19 lip 2012, 17:29 przez Dregan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Silnik: 2.0 ABK
pierwsze moto i od razu supersport 750... grunt to pokora i dystans do wlasnych umiejetnosci.
nauka wheelie przez srodek wioski? siuuuur... a pomyslales co by bylo jakby sasiad wyjechal Ci traktorem albo kombajnem? ze o tym malolacie na rowerze nie wspomne.
gdzie Wy macie mozgi, motocyklisci od siedmiu bolesci...?!
nauka wheelie przez srodek wioski? siuuuur... a pomyslales co by bylo jakby sasiad wyjechal Ci traktorem albo kombajnem? ze o tym malolacie na rowerze nie wspomne.
gdzie Wy macie mozgi, motocyklisci od siedmiu bolesci...?!
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kolego powiem tak po 1 nie wiesz jak wygląda ta droga tam nikt nie miał prawa wyjechać po 2 tych 2 stało i bacznie się przyglądało po 3 nie histeryzuj, ani nie ucz ojca robić dzieci, bo 90% osób krytykujących w życiu nie miała styczności z motocyklami. Najlepsze jest to że zamiast spokojnie zapytać a dlaczego tu anie gdzie indziej udajesz wszechwiedzącego, a siurem chyba jesteś ty nazywając tak innych nie znając ich bo trzeba być kretynem nie widząc ze droga jest pusta i że z boku nie ma wyjazdu. A takie pomysły masz chyba sam po sobie to tyle Brusie wszechwiedzący
-
- Forum Audi 80
bravissimo Mlody Czlowieku - wypowiedz najwyzszego sortu, egzemplifikacja czytania ze zrozumieniem i kultury osobistej. naprawde szacun.Dregan pisze:a siurem chyba jesteś ty nazywając tak innych nie znając ich bo trzeba być kretynem nie widząc ze droga jest pusta i że z boku nie ma wyjazdu. A takie pomysły masz chyba sam po sobie to tyle Brusie wszechwiedzący
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zauważ, że to ty wyskoczyłeś na mnie nie wiedząc nic na ten temat i zacząłeś się mądrzyć w dodatku tak to napisałeś, że nie czytanie ze zrozumieniem tu zawiodło lecz Twoja gramatyka bo próbujesz udawać kogoś kto się zna na wszystkim. Odpowiedz mi ile km w życiu nalatałeś na moto >? ile zamknąłeś opon?? bo widząc Twoje denne komentarze wydaje mi się zero :roll:deejay.ftb pisze:gdzie Wy macie mozgi, motocyklisci od siedmiu bolesci...?!
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- jacek199315
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
pokazales zachowanie ktorym pracujesz na ugruntowanie obiegowej opinii o motocyklistach - oczekiwales ze zapieje z zachwytu nad Twoja odwaga i umiejetnosciami?Dregan pisze:Zauważ, że to ty wyskoczyłeś na mnie nie wiedząc nic na ten temat i zacząłeś się mądrzyć w dodatku tak to napisałeś, że nie czytanie ze zrozumieniem tu zawiodło lecz Twoja gramatyka bo próbujesz udawać kogoś kto się zna na wszystkim. Odpowiedz mi ile km w życiu nalatałeś na moto >? ile zamknąłeś opon?? bo widząc Twoje denne komentarze wydaje mi się zero :roll:deejay.ftb pisze:gdzie Wy macie mozgi, motocyklisci od siedmiu bolesci...?!
odnosnie mojego przebiegu na jednosladzie - zle Ci sie wydaje, jednakoz nie mam zamiaru sie z Toba licytowac.