Ramki na tablice rejestracyjne - Part TWO
Szoda wielka że mimo tylu userów nie możemy się dogadać.To jest przykre albo są zarejestrowani a nas nie odwiedzają.Ja zmieniam swą decyzję i zamawiam CZTERY komplety.Będe miał ja ojciec i dwóch braci wszyscy mamy AUDI!!!!!!POZDRAWIAM!!
Ostatnio zmieniony 30 sty 2007, 20:22 przez Paoo, łącznie zmieniany 1 raz.
[zamawiam] jeden komplet.
jaroh@wp.pl
gg-3522108
cena nie jest wygórowana za podkładki z napisem klubowym.
Mam propozycje moż głupią ale zawsze skuteczną:każdy klubowicz powinien wpłacać składke co miesiąc(np 3zł)i za te pieniądze można by finansować tego typu gadzety(podkładki pod tablice,koszulki,breloki,emblematy,loga na auto,ipt). Wyeliminowałoby to z klubu dużą część ludu ale zostaliby naprawde fani audi a nie tacy co licza na darmówki w jakiej kolwiek postaci.
Taka jest moja opinia.
Pozdrawiam prawdziwych fanów audi. JAROH
jaroh@wp.pl
gg-3522108
cena nie jest wygórowana za podkładki z napisem klubowym.
Mam propozycje moż głupią ale zawsze skuteczną:każdy klubowicz powinien wpłacać składke co miesiąc(np 3zł)i za te pieniądze można by finansować tego typu gadzety(podkładki pod tablice,koszulki,breloki,emblematy,loga na auto,ipt). Wyeliminowałoby to z klubu dużą część ludu ale zostaliby naprawde fani audi a nie tacy co licza na darmówki w jakiej kolwiek postaci.
Taka jest moja opinia.
Pozdrawiam prawdziwych fanów audi. JAROH
- topor
- Forum Audi 80

- Imię: Toporski
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
dolączam sie do opini JAROH'a :!: :!: :!: bardzo dobry pomysl.. :lol: jest duzo ludzi, ktorzy tu w ogole nie zagladaja, a to jest bezsens, mam nadzieje ze administrator to przemysli a posostali klubowicze sie do tego zatosuja...
ZAMAWIAJCIE RAMKI :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :evil:
ZAMAWIAJCIE RAMKI :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :evil: