[B4 all] lusterka - przekładka wnętrzności (nie samo szkło!)
[B4 all] lusterka - przekładka wnętrzności (nie samo szkło!)
cześć.
przewaliłem szukajke - nawet z pomocą wujaszka Google i nic..
czy można przełożyć same wnętrzności lusterka?
już pisze o co biega: od kupna samochodu nie działało mi prawe lusterko, zero reakcji na przyciski, kompletna cisza. bezpiecznik odpada bo lewe działa. dziś wspaniałomyślnie rozebrałem lusterko - wyjąłem szkło i co?! :shock: okazało się że jest ono manualne :shock: masakra. jak można wkładać lusterko manualne do elektrycznego sterowania ! :evil:
chodzi o to czy mogę przełożyć sam środek lusterka w sensie czy bd pasował ten z elektryki plug&play? nie chce zmieniać całego lustrka bo mam w kolorze nadwozia. poprostu chce wyjąć ten wkład z linkami i włożyć z kabelkami :mrgreen:
bawił się ktoś w coś takiego? jest to realne? na Allegro nie widze środków tylko komplety lub same szkła.. stąd pytanie..
przewaliłem szukajke - nawet z pomocą wujaszka Google i nic..
czy można przełożyć same wnętrzności lusterka?
już pisze o co biega: od kupna samochodu nie działało mi prawe lusterko, zero reakcji na przyciski, kompletna cisza. bezpiecznik odpada bo lewe działa. dziś wspaniałomyślnie rozebrałem lusterko - wyjąłem szkło i co?! :shock: okazało się że jest ono manualne :shock: masakra. jak można wkładać lusterko manualne do elektrycznego sterowania ! :evil:
chodzi o to czy mogę przełożyć sam środek lusterka w sensie czy bd pasował ten z elektryki plug&play? nie chce zmieniać całego lustrka bo mam w kolorze nadwozia. poprostu chce wyjąć ten wkład z linkami i włożyć z kabelkami :mrgreen:
bawił się ktoś w coś takiego? jest to realne? na Allegro nie widze środków tylko komplety lub same szkła.. stąd pytanie..
jak masz dobre klucze to powinny ruszyć, tylko torx czy też imbus nie może mieć luzów, jak kluczyk nie będzie siedział sztywno to z pewnością obrobisz, z lusterkami w seacie toledo kiedyś walczyłem pierwsze ruszenie zawsze było mordęgą, ale podstawa to odpowiednie narzędzia i umiar z siłą, lepiej sposobu użyć
zgrywa się tylko jedna śrubkaDregan pisze:przykręć na 2
tam tzn gdzie?A tam torx'a nie ma?
no właśnie o to samo pytam :lol: co do wiercenia: nie rozleci się to amelinium? to chyba jedyne wyjście. po dwóch godzinach prób rozdzielenia tego nie zostaje chyba nic innego..manfred19 pisze:Kto zmieniał manuala na elektryka?? Ja to bym nawiercił trzy otwory i przykręcił wkład z elektryka. Nie ma rzeczy niemożliwych