karolas123 pisze:Tylko że wszyscy to wszyscy a sagem to sagem, i jak jemu się uda to i wszystkim a że komuś się udało to nie znaczy że należy się wzorować, za to jak sagemowi wyszło to już można.
karolas, przestań proszę.
Jest tutaj wiele dużo lepiej zrobionych i fajniejszych aut przy których mój nie postoi wiec wiesz ja robię wszystko sam, co jest dla mnie w tym najlepsze i daje mi najwięcej motywacji jak coś wychodzi.
No i bym zapomniał, też niestety fotki z telefonu ale jeszcze nie taka tragedia. , ,
Dzięki Żana za części, pomoc, poświęcony czas przy składaniu oraz miłe ugoszczenie, no i Paweł, choć tego nie przeczyta, za powożenie B2, dźwięk w środku jest nie do opisania.
Do następnego
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2013, 18:50 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
sagem pisze:Dzieki żana za częsci, pomoc, poświecony czas przy składaniu oraz miłe ugoszczenie
a nie ma za co miło było Cię gościć a ja dziękuję za możliwość pojeżdżenia Twoją audiczką heh wkręcił mi się ten silnik :lol: <ok> mogłeś se pożyczyć moją coupe a ja bym się nacieszyła 1,8T :lol:
pochwal się jak już wszystko do końca zmontujesz w aucie
Widze ze sie u Ciebie w koncu dzieje sagem i to na bogato:-D ale roboty troche Cie czeka ale to sama przyjemnosc jak Ty sie tym zajmujesz to napewno bedzie konkretnie zrobione
eSPe pisze:Tylko do września ogarnij a jak nie to bier się za 4łapa po wrzesniu abyś gruza przyprowadził na Mazury jeszcze raz w tym roku.
Nie mam szans ogarnąc kfatro do września żeby było dobrze majster, więc pewnie albo nie pojade tym autem albo jeszcze nie zaczne, póki co borykam sie z brakiem czasu bo całe tygodnie pracuje a weekendy też mam zajęte No i czekam na nieszczęsną redukcje na kierownice bo mam u siebie duży wieloklin, od DUO, ale juz 8 dzień roboczy paczka nie może do mnie trafic a i brak reakcji na wiadomości jest heheh no środek złożyłem zostało pare pierdółek, fotki jakies wrzuce w weekend, teraz zberam nadal graty i ostatnio szukam czegos na tył auta ale nie moge trafic,a to coś to zderzak tylny S2, więc pisze oficjalnie że jak ktoś ma na sprzedaż nie połamany w dobrym stanie to zapraszam na PW <ok>
wujo1 pisze:weź no zapodaj jakieś foty z nowym wnętrzem a nie
Heh kurde zapodam obiecuje jak nie jutro to w piatek bo naprawde zero czasu , jest fajnie, ale jeszcze pare detali mi brak, i jedna mala dziurka w fotelu kierowcy, muszę oddać do renowacji zeby się nie robila wieksza, pewnie to grosze kosztuje.
sagem pisze:więc pewnie albo nie pojade tym autem albo jeszcze nie zaczne
No nie świruj.
Autem koniecznie przyjeżdżaj a kfatro se zostaw na jesienne i zimowe wieczory do dłubania (zimą od razu testy). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
O nie jak wywalisz wycieraczke wkońcu to bedzie to wygladac jak moj strucel. Szkoda ze juz sie nie poganiamy, bo jestem teraz ciekaw oski kontra quattro.
chmiel25, jaką wycieraczkę? Ja nie mam wycieraczki prawie od roku, jeśli mówisz o tylnej, chyba że przednie wyjąłeś :mrgreen:
A pościgać się jeszcze będzie okazja bo stwierdziłem że chce jechać swoim autem na mazury także do zlotu nic nie ruszam napędu, więc wbijaj się na mega bibke.
Więc tak, dziś znalazłem chwile czasu to pstryknąłem parę fot telefonem żeby móc pokazać co i jak, ale jeszcze nie wszystko gotowe. Nadal czekam na przejściówkę do kierownicy ale Duo mnie okłamał, ale już kupuje gdzie indziej, delik dzięki za linka.
Licznik, jak to licznik, ale wreszcie mam wszystko co chciałem, czyli 260 na zegarze, brak ringów, idealny stan, AC/BC i ostatnio właśnie dołożyłem termometr.
A tutaj parę strzałów wnętrza, jednak ja nie umiem robić fotek, cóż skórka jak skóra. ,
Zastanawiam się nad wyrzuceniem tych naklejek z tylnej szyby choć mi ich troszkę szkoda.
Zegarki dodatkowe zmieniłem, z tych od B3 na B4, do tego już w sklejce jak cała reszta, no i popielniczkę też się udało ładnie dopasować. :->
No i wszystko zajęte, a dodatkowo wszystko działa jak należy, nie ma tutaj żadnej lipy ani ściemy, tylko przycisk ABS zamiast wyłączać ABS załącza dodatkowy wentylator. <ok>
No i tutaj kiera, niestety nadal czekam na przejściówkę, jakieś lepsze fotki zrobię jak już wszystko będzie zmontowane.
Obecnie to co będę zmieniał to tylny zderzak na S2 oraz wskaźnik boost zamieniam na ten VDO look.
P.S. mam jeszcze pytanie, bo na poduchę pasażera też mam taki dekor od zestawu, tylko on jest od wersji bez poduszki i teraz pytanie czy żeby to założyć ja muszę kupić całą poduchę pasażera z tym dekorem czy da się to zamienić z moim. ?>
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2013, 19:11 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.