AUDI B4 TDI Kris
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W końcu w rączki wpadł mi mocniejszy sofcik i różnica jest duża i co dla mnie najważniejsze dużo mniej dymu produkowanego przez silniczek aktualnie na AFN-ach i rwie to jak bym śmigał na wtryskach 216 jest bardzo fajnie , ciekaw jestem jak założę te 216 jak to będzie rwało ale już nie długo sie przekonam :mrgreen:
A pompka 11 się składa dla mnie i jak zwykle brak czasu aby pojechać ją zamontować
A pompka 11 się składa dla mnie i jak zwykle brak czasu aby pojechać ją zamontować
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Okazyjnie wpadło parę rzeczy do audi mianowicie turbo sprężarka T15 z kompletnym osprzętem do montażu noo i światła soczewkowe ori również w bardzo dobrym stanie i noc staje sie jaśniejsza :mrgreen:
I to co najważniejsze prawie mówka pompa 11 mm jest na półeczce i czeka sobie na założenie
Fotki rzucę na dniach
I to co najważniejsze prawie mówka pompa 11 mm jest na półeczce i czeka sobie na założenie
Fotki rzucę na dniach
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 21:35 przez kris00, łącznie zmieniany 1 raz.
ja tam wole cos jakiś czas spojrzec samemu pod maske zobaczyć co sie dzieje niż wierzyć w ikony czujniki dupy rzepy :mrgreen: bierzesz ten błotnik czy głowe tylko zawracasz jak zawsze ?kris00 pisze:Ostatnio wpadła pompka z wskaźnikiem poziomu płynu spryskiwaczy i życie staje sie łatwiejsze
Ikona w AC sie teraz zapala gdy mało płynu :mrgreen: