Sprzedane
Ciężko powiedzieć. Na razie robię rozpoznanie. Trochę zaczynam się rozglądać, jednak na decyzję ostateczną brakuje jeszcze mamony. Pożyjemy zobaczymy. Jedno jest pewne. Gdybym zdecydował się na zakup to będę celował w 1.8T.eSPe pisze:Będzie przesiadka na A4 czy biały sedan zmienia status na projekt a nie do jeżdżenia na co dzień auto?
https://audi80.pl/a4-b6-18t-lpg-vs-1 ... t70058.htm
Co do kontynuowania projektu, to po pierwsze nie mam już takich warunków jak swój garaż i warsztat, po drugie brakuje czasu, po trzecie to na co dzień w pracy jeżdżę trochę nowszymi autami, a po pracy przesiadam się do swojej 80 i walczę z notorycznym rozczarowaniem
Witaj, nie byłem przekonany co do tych czarnych lamp z tyłu.... ale jak powiększyłem miniatury to stwierdziłem że do białego auta jak najbardziej pasuje <ok> dużo fajnych gratów masz w aucie a co najważniejsze wszystko zrobione ze smakiem. Nowy zderzak z tyłu sporo zmieni + ciekawe czy nie zapragniesz przodu z S2 bądź z RS.
pozdrawiam
pozdrawiam
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Hmmmmm.Bastek pisze:na co dzień w pracy jeżdżę trochę nowszymi autami, a po pracy przesiadam się do swojej 80 i walczę z notorycznym rozczarowaniem
Dla mnie rozczarowaniem jest jak wsiadam w nowsze autko i nikt za mną się nie ogląda, nikt nie podziwia bolidu którym się poruszam, staję się szarym i mdłym użytkownikiem naszych pięknych dróg jakich miliony niezauważalnie mija się na drodze.
Duma mnie natomiast rozpiera jak ktoś na światłach staje z boku opuszcza szybę i padają zdania w stylu "fajna 80tka", "Ale piękna i zadbana fura", "Fajne auto - pięknie utrzymane" (miałem już kilka takich sytuacji) albo jak ktoś wsiada ze mna i ogląda furę oraz to jak przyspiesza a ja mu mówię że to 18 letni fur to zbiera szczękę z podłogi.
Dla takich momentów właśnie mam 80tkę! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aha jak byś się jednak zdecydował sprzedać swoją to chętnie przytulę tylni zdeś.
Oj tam oj tam <mikolaj>gornik pisze:nie no Bastek Kia Ceed to kibel strasznyBastek pisze:to na co dzień w pracy jeżdżę trochę nowszymi autami
eSPe przyzwyczaiłem się do przychylnych komentarzy na temat wyglądu mojego auta Jednak coraz bardziej zaczynam doceniać przyjemność z jazdy i moc silnika, którego jednak u mnie próżno szukać Nic nie jest jeszcze postanowione. Być może w mojej b4 zawita jakiś 1.8T. Zobaczymy 8-)