Witam,
Mam w swojej B4 (sedan) klosze zespolone. Problem polega na tym, że prawy klosz jest normalny, a lewy soczewkowy (jednak żarówki standard) - taki wóz kupiłem.
1. Można tak jeździć bez obawy o utratę dowodu?
2. Oryginalnie montowano klosz pod soczewkę z normalną żarówką, czy bardziej prawdopodobne jest to, że ktoś coś majstrował?
Pzdr.
[B4 ALL] Klosz pod soczewki a prawo... ;)
Dzięki za szybką odpowiedź. Niestety takiej się spodziewałem.
Zatem chętnie kupię klosz zespolony lewy normalny, a sprzedam klosz zespolony lewy popierd... tzn. pod soczewkę.
EDIT:
Przypomniałem sobie coś... Byłem jakieś 3 miesiące temu na tzw. bezpłatnym międzyprzeglądzie na SKP. Diagnosta sprawdził jeździdło pod każdym kątem i nie zakwestionował tego cholernego klosza...
Zatem chętnie kupię klosz zespolony lewy normalny, a sprzedam klosz zespolony lewy popierd... tzn. pod soczewkę.
EDIT:
Przypomniałem sobie coś... Byłem jakieś 3 miesiące temu na tzw. bezpłatnym międzyprzeglądzie na SKP. Diagnosta sprawdził jeździdło pod każdym kątem i nie zakwestionował tego cholernego klosza...
- karolas123
- Forum Audi 80
ta maszyna ma lustra :mrgreen: i soczewki i linie w których ma mieścić się światło. mówie o nowych stacjach albo tych z nowym wyposażeniem (miałem takie w szkole). Pan Zbysiu sprawdzi pod ścianą nawet bez linii..karolas123 pisze:To wam sprawdzaja swiatła na maszynce na przegladzie? A nie tylko w lustrze przed autem? :shock:
o. takie coś