[80 B4 1.9tdi] Czy turbina się kończy?
Witam
Podpinam się do tematu, chodzi mi o olej w wężach intercoolera i w samym ic caly jest w oleju jak również w oleju jest zamontowany pod wężami kompresor klimy i alternator. Czy to może odma dawać tyle oleju? Dodam że turbina była jakiś czas temu regenerowana i jeśli chodzii o dymienie na niebiesko czy biało to nic z tych rzeczy. Pozdrawiam i czekam na jakieś wskazówki.
Paweł
Podpinam się do tematu, chodzi mi o olej w wężach intercoolera i w samym ic caly jest w oleju jak również w oleju jest zamontowany pod wężami kompresor klimy i alternator. Czy to może odma dawać tyle oleju? Dodam że turbina była jakiś czas temu regenerowana i jeśli chodzii o dymienie na niebiesko czy biało to nic z tych rzeczy. Pozdrawiam i czekam na jakieś wskazówki.
Paweł
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Wypnij wąż od odmy ,włóż do jakiejś butelki z tworzywa to się przekonasz ,nic prostszego <ok> tylko nie zapomnij zaślepić miejsca z którego wypiąłeś 8-)andreas83 pisze: chodzi mi o olej w wężach intercoolera i w samym ic caly jest w oleju jak również w oleju jest zamontowany pod wężami kompresor klimy i alternator. Czy to może odma dawać tyle oleju?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Witam. Koledzy czy może mi ktoś żucic okiem na zdęcie które wstawiłem??? Ponad pol roku temu regenorowałem turbine przejechalem na niej nie całe 10 tys. Zastanawiałem się dlaczego bierze mi duzo oleju litr na nie cale 4 tys. Dzisiaj zobaczyłem że wycieka mi olej w miejscu które zaznaczyłem na zdjeciu.
[ Dodano: 2013-04-10, 19:41 ]
nie wiem dlaczego wyszło czarno- białe zdjęcie dlatego dodałem jeszcze raz.
[ Dodano: 2013-04-10, 19:41 ]
nie wiem dlaczego wyszło czarno- białe zdjęcie dlatego dodałem jeszcze raz.