[b41.9Tdi 1Z]Podśw. zegarów, tablicy rejestracyjnej, schowka
Działa !! tylko jest jeden problem... nie wiem jak to zrobilem heh. Poszedlem tropem tego szaro zielonego kabla od swiatelka ze schowka i miota sie on tam pomiedzy grybymi wiazkami pod kierownica i przy calej elektryce nad pedalami (chyba) doszedlem ktory to bo znalazlem takie 3szt. dwa wpiete w kostki mniej wiecej na wysokosci kierownicy i jeden ktory wychodzil od panelu z bezpiecznikami a wiec popsikalem wd-40 w kostkach i zlaczach, przeczyscilem troche, a tym kablem (najbardziej na niego bym stawial) co idzie od bezpiecznikow poruszalem oraz zmienilem bezpiecznik nr 14 jeszcze raz i sprawdzilem czy dochodzi napiecie i tu wychodzi pare opcji:Kokolino pisze:To jak zrobisz to daj znać jaki efekt <ok>
- najprosztsza, jednak to byl bezpiecznik a ja niepotrzebnie rozkrecilem pol samochodu
- ktorys z tych kabli nie laczyl
Pojezdze tak troche jak znow przestanie laczyc to "sprawdze bezpiecznik 5 razy" jak dalej nie bedzie nic to sie przejade do elektryka bo moje mozliwosci chyba przerastaja babranine w takich grubych wiazkach.
Dzieki Kokolino, duze piwo for you
Jeszcze jedno, apropo wlasnie pokolen.. jezeli nie ma napiecia na tych swiatlach wszystkich na raz: podswiatlenie tablicy rejestracyjnej, podswiatlenia zegarow, schowka oraz pokretel od klimatyzacji to mysle ze na 99,9% problem tkwi w kablu "szaro zielony wychodzacy od bezpiecznika 14" albo samym bezpieczniku.
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Też tak myślę, dodam do tego że może również być wina po stronie sterowania gdzieś przed samym bezpiecznikiem.czylek pisze:Jeszcze jedno, apropo wlasnie pokolen.. jezeli nie ma napiecia na tych swiatlach wszystkich na raz: podswiatlenie tablicy rejestracyjnej, podswiatlenia zegarow, schowka oraz pokretel od klimatyzacji to mysle ze na 99,9% problem tkwi w kablu "szaro zielony wychodzacy od bezpiecznika 14" albo samym bezpieczniku.