[ANKIETA] Kryspinów vol.4 2013
a ja sie wybralem po namiot dzisiaj po poludniu na Krywpinow, zajechalem i burza jak cholera, zajechalem na miejscowke i pomyslalem ze poczekam, jedak po namysle doszedlem do wnioku ze jest juz takie bloto ze lepiej wyjechac wczesniej bo za chwile sie stamtad nie rusze...ledwie wyjechalem, juz myslalem ze sie zakopalem na dobre.. lalo do poznego wieczora... jakby oberwanie chmury wiec w takim blocie nie mam zamiaru siedziec.. nie wiem czy jutro bedzie duzo lepiej nawet jak bedzie smazyc sloncem od samego rana..
ja podziekowalem i wrocilem na chate. nie wiem czy sie pojawie na zlocie.
ja podziekowalem i wrocilem na chate. nie wiem czy sie pojawie na zlocie.
-
- Forum Audi 80
tam tez bylem i tam sie wlasnie malo co nie zakopalem, nie byl deszcz tylko ulewa, i odrazu straszne bloto, a tam taka glina czy cos jest, objechalem dookola i wszedzie bardzo ciekawie, wszyscy namioty zwijali i spadali. ciekawi mnie jak tam dzisiaj bedzie, ale nie wiem czy duzo fajniej bedzie. dobrze by bylo jakby ktos miejscowke wyczail bo nie chce mi sie leciec drugi raz i zaraz sie wrocic.Lucazzz pisze:jaco124, no to ciekawie prawisz... Ale w razie czego jest alternatywna miejscowka tam wyzej, gdzie siedielismy z matim i z barto, za pierwszym razem...
- wampir1988
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik:
- Kontakt:
- Smerfetka8
- Forum Audi 80
Miło było się spotkać... :mrgreen: Impreza na całego jak zawsze..hheeh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A tu macie link do moich wszystkich fotek...
https://plus.google.com/photos/10427825 ... 4635049569
A tu macie link do moich wszystkich fotek...
https://plus.google.com/photos/10427825 ... 4635049569