Bardzo ciekawa zabudowa się szykuje Widzę że masz lpg, i jestem ciekaw ile tankujesz Pb? jeśli tylko aby na rozruch to czy nie pokusiłbyś się na zamianę ori zbiornika Pb na mniejszy? Zaoszczędził byś miejsce w bagaju, dodatkowo mógłbyś może upchnąć zapas.
No bo tak w dalszą podróż bez zapasu...
samochod i tak nie jest uzywany na codzien bo i sie nie da przy tak niskim zawiasie wiec dalej jak kilkanascie km nim nie jezdze. Zime i tak bedzie stal wgarazu do jazdy na codzien mam inne samochody. A szkoda mi moja perelke wsylac na nasze drogi solone.
Lpg to pozostalosc po starych czasach obecnie rozwarzam demontaz calosci.
Co do postepow w budowie czekam na stolarza i wykonanie obudow.
Pozniej montaz strojenie i jazda
[ Dodano: 2012-06-19, 21:38 ]
Przyszły kolejne dwa głośniki
ładny projekt rozwojowy, można jeszcze pomyśleć o dyskretnym magnesiku (od spodu) do zamnięcia drewnianego schowka albo na tak zwany klik czyli naciskamy i się otwiera schowek drewniany. Pomyśl o dyskretnym oświetleniu ( które można wyłączyć) <ok>
Z niecierpliwością czekam na efekt koncowy-pomysł jest świetny, niedługo sam ruszam z podobną zabudową. po skonczonej robocie zapodaj jakieś filmiszcze jak to huula.
narazie pomału pomału, zabieram sie za nowa elektrykę, kable 16 mm to jednak wyzwanie do ułożenia + dwa akumulatory w bagażniku + kondensator + skrzynie + tapicerka sadze ze do przyszlego piatku powinien byc koniec
Super Ci to idzie ! ja ostatnio zacząłem coś działać ale po którejś kolejnej przymiarce i po tym ze znowu mi nie pasowało dałem sobie spokój .. Ale chyba zacznę działać znowusz <ok>
btw i taki maly OT... ktos cos widzial i czy ktos na foro robil zabudowe do coupe?
w sedanie to o tyle latwiej ze 'gora' jest i latwiej to zabudowac natomiast w coupe jest co prawda poleczka ale pasuje to z sensem zrobic... za jakies foty czy cos bd wdzieczny... :mrgreen: