Witam. Gdzieś 1,5 roku temu tata kupił wąż powietrza do naszej niuni jednak jego słaba pamięć wdała się we znaki i zakupił on inny w kształcie wąż. Teraz prośba jest o identyfikację tego węża podaje zdjęcie i numer tego węża więc Ci co mają etkę będą mieli zadanie.
Numer: 0481333574
Zdjęcie numeru:
[All]Od jakiego modelu jest ten wąż powietrza ??
- Audi Sport
- Forum Audi 80
[All]Od jakiego modelu jest ten wąż powietrza ??
Ostatnio zmieniony 06 paź 2009, 22:11 przez Audi Sport, łącznie zmieniany 2 razy.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Koledzy, odkopuje temat gdyż jestem zdesperowany ! Poszukuję właśnie gumy przepływomierza do mojej Rudej Coupe, stoi już dwa tygodnie, wszystkie szroty w promieniu 50 km zjezdzone, na allegro dokladnie takiej nie udalo mi sie znaleźć, a gdy znalazla sie jedna sprzedawcy nie chcialo sie nawet podac mi numeru mimo tygodniowego codziennego wydzwaniania. Numer pdoany na gumie to
V 048 133 357
Jesli ktos z Was w jakikolwiek sposób może mi pomóc, podając numer do kogos kto może mieć taka część albo w jakiś inny sposób będe z góry wdzięczny.
Dzieki za pomoc!
V 048 133 357
Jesli ktos z Was w jakikolwiek sposób może mi pomóc, podając numer do kogos kto może mieć taka część albo w jakiś inny sposób będe z góry wdzięczny.
Dzieki za pomoc!