[B4 1.9 TDI+] 80 laserrot sedan by Murdzi
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Ta satyna raczej nie wypali, facet mi podesłał fotki... stan wg. mnie gorszy niż tapicerki, która mam obecnie, a gościu życzy sobie jeszcze dopłaty z mojej strony. Czyli odpada. Ale... Koło Czarnego jest B3, która ma skórę. Co prawda siedzenia dość zniszczone, ale boczki wyglądają zdrowo. I teraz rodzi się pytanie...
Jak wg. Was wyglądałaby zwykła tapicerka na fotelach + boczki w skórze? Warto się w to pchać?
Jak wg. Was wyglądałaby zwykła tapicerka na fotelach + boczki w skórze? Warto się w to pchać?
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Norbas
- Forum Audi 80
- Imię: Norbert
- Silnik: 2.0 ABT
Krystian rób jak Ci się podoba, a nie będziesz patrzył na innych ja mam boczki biały welur a fotele przednie w satynie a tylne w welurze czarnym fakt, że będę szuka przednich foteli w welurze ale mnie się taka opcja widzi;)
zawsze da się wszystko spasować jak Ci stan foteli się nie widzi to bierz same boczki, a może potem uda Ci się znaleźć resztę
zawsze da się wszystko spasować jak Ci stan foteli się nie widzi to bierz same boczki, a może potem uda Ci się znaleźć resztę
Tylko widzisz, ja mam w sumie boczki w fajnym stanie, materiał nie jest jakoś tragiczny, same plastiki w stanie idealnym. I tak w sumie to fajnie się komponują boczki w takim samym materiale co fotele. Jakoś tak spójnie to wygląda. Ale zobaczymy, będę w Czarnem w piątek, to może zadzwonię się zapytać czy by się nie zamienił fifty fifty
Z racji tego, że mam na dole lekko pęknięty zderza z tyłu, postanowiłem zrobić małą wizualizację, jak by to wyglądało w stickerach. Oczywiście nie jest to jakoś zajebiście profi zrobione, ale poglądowo ujdzie. Co o tym sądzicie? Wioska, czy dobrze? Folia to 20zł, a zderzak w kolorze to przynajmniej 150zł, które wolałbym wydać na coś innego...
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Krzysiek 84
- Junior Admin