B4 AVANT Green
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Świeciłyby się mniej więcej jak lampy - też są w chromie - fajny efektDregan pisze:hmm ciekawe jakby było gril oklejałeś z jednego paska czy jak?:D
A co do folii - tak. Z jednego paska 3cm w zupełności wystarcza, bo folia się rozciąga
Sory za błąd.. ja kupiłem 10x200cm myślałem, że to 20-stka była :-|
- pawełek
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nieee :mrgreen: mi się zawszę podobała czarna ramka grYYla, taka już zostanieDregan pisze:jak polerka będzie elementów to nawet gril abym zostawił
Jak zrobisz u siebie grill - zarzuć fotami jaki Ci wyszło przyklejanie
A jak one wtedy świecą? Oświetlą drogę "w czasie mgły"?Murdzi pisze:Halogeny i lampy malowane czarnym połyskiem, do tego dymione kierunki DEPO
Jednak jak są białe czy w chromie to światło się odbija mocniej niż od czarnego
pawełek a powiedz mi jaka instalacje gazową masz?? Ogólnie jak się silniczek sprawuje?? Mój miewa czasem dziwną bolączkę. Raz na jakiś czas w przedziale obrotów między 3500-4000 przydławi się i jak mocniej depnę to potrafi strzelić na gazie. Na benzynie tylko się przydławia. Taki jakby chwilowy spadek mocy. Wywala mi sporadyczny błąd czujnika halla. Stukowca na pewno mam padniętego i czeka na wymianę. Ogarnę też halla i mam nadzieję że będzie spokój. Poza tym zjawiskiem i niedostatkiem mocy na silnik nie mogę narzekać. Pojechałem do Anglii i wróciłem bez żadnego zająknięcia
- pawełek
- Forum Audi 80
- Kontakt:
manfred19, już mam te najważniejsze części zarezerwowane u niego
Jednostka sterująca BINGO S, instalacja TOMASETTO
Co do silnika - sprawuje się dobrze, niestety brakuje mu trochę mocy.. na klimie już w ogóle.
Mój też strzela na gazie, ale tak przyjemnie: hehe <ok>
W czasie jazdy mi jeszcze nie strzelił. Dwa razy spadła mi tylko guma z gazu w silniku, jeśli o to chodzi
Najdalej jechałem nim do francji 1100km w jedną stronę - pokonałem tą trasę 4x, czyli 8x1100km w tym dwa razy po skuter. Oczywiście bez żadnego zająknięcia :mrgreen:
Jednostka sterująca BINGO S, instalacja TOMASETTO
Co do silnika - sprawuje się dobrze, niestety brakuje mu trochę mocy.. na klimie już w ogóle.
Mój też strzela na gazie, ale tak przyjemnie: hehe <ok>
W czasie jazdy mi jeszcze nie strzelił. Dwa razy spadła mi tylko guma z gazu w silniku, jeśli o to chodzi
Najdalej jechałem nim do francji 1100km w jedną stronę - pokonałem tą trasę 4x, czyli 8x1100km w tym dwa razy po skuter. Oczywiście bez żadnego zająknięcia :mrgreen: