AUDI80 B4 1.9TD SPRZEDANE, można zamknąć temat
no to własnie ja mu mówie, że skoro stary i nie ma tyle elektryki to chyba go tak szybko nie rozładuje, bo on powiedział, ze forte to do nowych z elektroniką aut, które potrzebują tyle mocy ble bke bleeee, no troche z nim gadałam, ale dałam za wygraną, bo nie spodziewałam sie takiej dyskusji, jak bym wiedziała, to bym się przygotowała do niej z konkretnymi argumentami hehearwam pisze:to powiedz sprzedawcy żeby niejadł świeżego jedzenia bo jest za stary,
właśnie stare auta szczególnie potrzebują dużego prądu rozruchego szczególnie Diesle w Zimie,
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
u mnie ciągnie z akumulatora o pojemności 74 ah od 3 lat, na wymienianych świecach co zime, mocnym wzmaku do głośników oraz dużej skrzynce wraz z głośnikem który nie ciągnie tak mało mocy, działa bez zarzutu. Zdarzało się, że działało po 3-4 h nawet dalej ciągle, bez odpalania że sobie postał na 70-80% mocy audio, że jest wyśmienicie. Zobaczymy tej zimy. Nie daje popalić. Oczywiście wcześniej nie wymieniłem nazwy akumulatora, jest to marki Banner. Nie znam firmy, kupiłem, spisuje się dobrze. Mam w dwu autach. Oba diesle, oba wymienione tego samego czasu. Generalnie polecam, nic sie nie dzieje. Do w miare "normalnego" użytkowania, jak znalazł. Miałem wcześniej Bosche, jakieś Centry w poprzednim aucie (używane ok 1-2 lata) i po prostu miały słabą wydajność. Jeden dalej siedzi w aucie znajomej i nawet w lecie przy porannych zapłonach (ok 10-13 stopni) potrafi sie zastanowić. Nie polecam.
to tez wiele zależy od tego czy trafi się akurat na jakiś jeden na kilkanaście lewy aku dobrej firmy, albo dobry mniej znanej firmy, bynajmniej mi sie tak wydaje, kilka razy było tak, ze kupiłam coś oryginalne, droższe musi działac długo i pyk, stare tanie dłużej działało niż nówka oryginał :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: