Debiut :)
duo, w pierwszym poście napisane, że zmienił zawiechę na standard z powodu polskich dróg, a Ty o obniżaniu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: reedzik, brewki out, chcesz w coś inwestować, to najpierw do porządku mechanika, a potem można zacząć zabawę, te lampy od avanta świetny pomysł. A z przodu wystarczą chociażby białe kierunki (duo ma za 69zł, ale pewnie da jakiś rabat :lol: )
Właśnie o taką brewkę mi chodzi jak kolega Duo opisał!
Ktoś się pytał o sprężyny-tak mam,leżą sobie w garażu,miałem wystawić na allegro,ale jakoś czasu brak.
Co do przyciemniania przednich lamp to mam złe wspomnienia z takimi eksperymentami-policja nie dawała mi żyć-miałem takie kombinacje przy calibrze.
A jak już piszę to mam pytanko-pękła mi guma od półosi,ale nie od przegubu tylko od strony skrzyni,o co się pytać w sklepie,jak to się zwie
Ktoś się pytał o sprężyny-tak mam,leżą sobie w garażu,miałem wystawić na allegro,ale jakoś czasu brak.
Co do przyciemniania przednich lamp to mam złe wspomnienia z takimi eksperymentami-policja nie dawała mi żyć-miałem takie kombinacje przy calibrze.
A jak już piszę to mam pytanko-pękła mi guma od półosi,ale nie od przegubu tylko od strony skrzyni,o co się pytać w sklepie,jak to się zwie
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jezeli masz 8 zaworowy silnik to powinno być 220 .. sam kiedys w b3 quattro cos takiego zrobiłem tylko u mnie to troche bardziej wygladało jak coś oryginalnego.reedzik pisze:Mam jeszcze pytanko,czy standardowo na blacie w tej wersji było 260km/h,czy mam inny licznik?
A,no i co sądzicie o takim zagospodarowaniu przestrzeni w podłokietniku?
reedzik pisze:A jak już piszę to mam pytanko-pękła mi guma od półosi,ale nie od przegubu tylko od strony skrzyni,o co się pytać w sklepie,jak to się zwie
Nazywa sie to oslona przegubu wewnetrznego albo guma na przegub wewnetrzny jak kto woli tania rzecz a moze uratowac przegub wiem cos o tym bo mojego wewnetrznego nie zdazylem ostatnio uratowac :-p i musialem wymienic i przegub i oslone (100zl)
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
A masz może zdjęcia jak autko wyglądało na tych sprężynach ?? Zastanawia mnie czy to oryginały od sporta czy ktoś przed tobą coś wymodził. Jeśli to oryginały to wyślij na PW ile byś za nie chciał.reedzik pisze:Ktoś się pytał o sprężyny-tak mam,leżą sobie w garażu,miałem wystawić na allegro,ale jakoś czasu brak.
Nie ma żadnych numerów,może dlatego że próbowałem je odrestaurować-szlifowałem i malowałem,był na nich osad z rdzy i takie tam.Wiem na pewno że w Polsce nic z nim nie było robione pod względem tuningu,jestem drugim właścicielem,a poprzednim był policjant w średnim wieku,wątpie aby coś grzebał pod tym kątem.