witam.
kiedys trafiłem w necie na pełną specyfikację techniczną. Była tam podana dawka rgulacyjna rozdzielacza. Nie myślałem, że mi się to kiedyś przyda i mi zaginęło. Teraz nie mogę znaleźć.
Chodzi mi o ilość paliwa jaką ma podawać regulator na wtryski. Pamiętam tylko że 14 :mrgreen: ale już nie wiem czego i w jakim czasie.
Problem jest taki, że po regeneracji rozdzielacza chyba rozregulowała mi się dawka. Na trzecim cylindrze mam za bogato, na piątym dużo za ubogo (porównując je między sobą)
Mam praktycznie nowy silnik - prawie nie jeźdżony i bardzo nie chciał bym go zabić.
Może ktoś ma namiar na parametry regulacyjne?
Wielkie dzięki.
[ke-jetronic] potrzebny manual regulacyjny
dzięki, już wyczaiłem, że mam rozwalony rozdzielacz. Na piątym cylindrze mam zupełnie inną charakterystykę - tak jak by odwróconą ...
Ustawiłem resztę tak, żeby lała podobnie jak piątka ale ...
zbieram się czasowo i finansowo na wywalenie w piz... u tego ciśneniowego gaźnika.
Tak czy inaczej mógłbyś wrzucić na maila (podeślę CI na PW) tą instrukcję. Tak naprawde potrzebna jest ilość czas i jak ma być wychylony tłoczek. brak niemieckiego wiele tu nie przeszkodzi.
Ustawiłem resztę tak, żeby lała podobnie jak piątka ale ...
zbieram się czasowo i finansowo na wywalenie w piz... u tego ciśneniowego gaźnika.
Tak czy inaczej mógłbyś wrzucić na maila (podeślę CI na PW) tą instrukcję. Tak naprawde potrzebna jest ilość czas i jak ma być wychylony tłoczek. brak niemieckiego wiele tu nie przeszkodzi.