i pomarańczowe kierunki na przód - zobaczysz że bedzie miazga, nie sa drogie jak Ci się nie spodoba to góra 30zł stracisz, tylko daj zdjęcia na forum <ok>_joker pisze:jest dobrze :mrgreen: zarzuć coś kultowego na ten bagaj
[B4 NG] zielonka
silnik to poezja, dźwięk rekompensuje stosunkowo niską moc do spalania wprawdzie u mnie wydech jest pełen ori i dość cichy ale jak przybutuje to miodzio.
gleba na springach to kolo -40 ale profil opony zrobił robote i auto nisko siadło nie wiem czy nie za nisko jak dla mnie chociaz zajefajnie wygląda
gleba na springach to kolo -40 ale profil opony zrobił robote i auto nisko siadło nie wiem czy nie za nisko jak dla mnie chociaz zajefajnie wygląda
u siebie tez planuje troche obizyc bo mimo ze amory mam jeszcze w miare to strasznie buja jak szybciej w zakret wejde,
masz u siebie tylko springi czy amory o skroceonym skoku tez?
ja jezdze na 16' 205/55 , wieksze kola o mniejszym profilu troszke za delikatne w uzytkowaniu jak dla mnie hehe
dotykales sie silnika oprocz instalacji gazowej? mam takiego ambitnego plana zeby moze do serii swoja niunie doprowadzic ale wiadomo ze kwestia kosztow
masz u siebie tylko springi czy amory o skroceonym skoku tez?
ja jezdze na 16' 205/55 , wieksze kola o mniejszym profilu troszke za delikatne w uzytkowaniu jak dla mnie hehe
dotykales sie silnika oprocz instalacji gazowej? mam takiego ambitnego plana zeby moze do serii swoja niunie doprowadzic ale wiadomo ze kwestia kosztow
no powiem ci że ja mam mieszane odczucia co do profilu opony, swietnie sie prowadzi na asfalcie, jest bajka poprostu, ale niestety trzeba uważać dziury pobocza krawezniki itp i troche mnie to wqr... bo przedtem latałem jak chciałem na 205/55. mierzyłem dziś odległość od ziemi do najniższej czesci nadkola jest niecałe 11cm wiec nie wiem ile to w stosunku do serii, możesz zmierzyc bedziemy miec porownanie (mierzyłem w tym miejscu z przodu zaraz za kołem jak jest wyprostowane), springi mam niebieskie H&R są twarde ale nie Hardcory amorki to gazowe firmy Boge seria Turbo w sumie to nie wiem czy mają krotszy skok niż seria ale raczej nie. co do silnika to niewiele robilem przy nim bo poprostu nie ma nic do roboty (oby tak dalej <ok> ) takie tam oleje filtry plyn chlodniczy termostat i paski klinowe powymieniałem pierwsze zakladam Blos żeby żeby pozbyć się zwężki z dolotu a potem może zhamuje niuńke i bede myślał co dalej