Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 15 sie 2012, 20:39

w kolor ja :-P

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 15 sie 2012, 20:49

Nie bedę wyjątkiem i też jestem za pomalowaniem jej w kolor nadwozia, teraz pachnie biedą rodem z ostawczaków i wozach przedstawiciel handlowych :mrgreen: Audi to nieprzystoi, szczególnie jak ma być również tylna dokładka <ok>
odkąd mam audice, przegląd przeszła bez problemów i to jest najważniejsze <ok>
To nielada wyczyn, nie mam pojęcia poco topisałeś, przecież to normalne dla zadbanego auta :mrgreen:

Awatar użytkownika
GerB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: GerB3 » 15 sie 2012, 21:02

Ale z dokładką hejtujecie, chyba kupie spray i pomaluje bo nie dacie spokoju :lol:

A co do przeglądu to przypominam ze to aut ma 24 lata i większość jego rówieśników innych marek spoczywa na złomie <ok>

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 15 sie 2012, 21:06

GerB3 pisze:Ale z dokładką hejtujecie, chyba kupie spray i pomaluje bo nie dacie spokoju :lol:

A co do przeglądu to przypominam ze to aut ma 24 lata i większość jego rówieśników innych marek spoczywa na złomie <ok>
Nie poddawaj się hejterom, przeczytaj mój post z poprzedniej strony.
Jest dobrze jak jest, a nie malowanie w kolor dokładki i pewno dołu zderzaka :evil:
Nienawidzę tego bo to zalatuje nowszymi samochodami, a B3 to klasyka i tyle.

Awatar użytkownika
GerB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: GerB3 » 15 sie 2012, 21:10

Nienawidzę tego bo to zalatuje nowszymi samochodami, a B3 to klasyka i tyle.
Ale B3 i tak wygląda jak z połowy lat 90tych, helmuty się postarały przy projektowaniu :mrgreen:

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 15 sie 2012, 21:11

pawelrybak15, nie wiem czy jestes taki niekumaty ale b3 w standardzie wychodzily z lakierowanymi dokladkami bo tak po prostu lepiej to wyglada, malo tego, juz w 87r wychodzily b3 z lakierowanymi zderzakami i gdzie tu sens twojej wypowiedzi? :roll:

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 15 sie 2012, 21:14

GerB3 pisze:A co do przeglądu to przypominam ze to aut ma 24 lata i większość jego rówieśników innych marek spoczywa na złomie <ok>
Fakt jednak celowo niepostarzaj produktu <ok> Te auta będa jeszcze jeździć przez kolejne 25 lat i więcej :mrgreen:

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 15 sie 2012, 21:31

keczy pisze:pawelrybak15, nie wiem czy jestes taki niekumaty ale b3 w standardzie wychodzily z lakierowanymi dokladkami bo tak po prostu lepiej to wyglada, malo tego, juz w 87r wychodzily b3 z lakierowanymi zderzakami i gdzie tu sens twojej wypowiedzi? :roll:
Cóż, jak zwykle musisz mnie zaatakować bo skoro pojawił się znienawidzony użyszkodnik to obowiązkowo należy go pocisnąć :mrgreen:

Co z tego że tak wychodziły (niektóre wersje), skoro to wygląda moim zdaniem źle ? Chmiel już kiedyś napisał że niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Jak widzisz nie jestem sam z moimi poglądami co do dokładek i zderzaków, po prostu pewne nawet ori fabryczne rozwiązania moim zdaniem są "ble" i tyle.
Większość B3 ma czarne zderzaki i wygląda to fajnie, kolorowe zderzaki natychmiast kojarzą się z np A6 C5 a to już nie jest ładne auto. Klasyką B3ki są dla mnie pomarańczowe kierunki, czarne zderzaki i ori kołpaki lub ori alu ronal Aero i takie egzemplarze są najpiękniejsze, ewentualnie 90, ale 90tka nieco przerobiona -> dół w czerni.

Pozdro dla wszystkich, dla hejterów też <piwo>

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 15 sie 2012, 21:37

fabryka bogate wersje zrobiła na bogato jak na tamte czasy i polakierowała im zderzaki, a wy teraz chcecie to uwsteczniac ? pościagaj chromy też z 90tek bo wyglada jak passat B5FL a lampy od 90 z A6 sie nie kojarzą ?
dla jasności .. ja nikogo tutaj nie cisne wyrazam jedynie swoj skromny sprzeciw opinii innych - to jest forum to chyba mogę ? mimo, że jeszcze 22 nie ma :mrgreen:

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 15 sie 2012, 21:43

pawelrybak15 pisze:Cóż, jak zwykle musisz mnie zaatakować bo skoro pojawił się znienawidzony użyszkodnik to obowiązkowo należy go pocisnąć
pawel nie rob z siebie ofiary... :-P
pawelrybak15 pisze:Jak widzisz nie jestem sam z moimi poglądami co do dokładek i zderzaków, po prostu pewne nawet ori fabryczne rozwiązania moim zdaniem są "ble" i tyle.
ja najnormalniej doradzam co wg mnie bedzie dobrze wygladac a Ty...
pawelrybak15 pisze:Nie poddawaj się hejterom, przeczytaj mój post z poprzedniej strony.
...na sile wciskasz kit i jeszcze sugerujesz slabymi okresleniami, ze sie ze wszystkiego wysmiewamy.

weno sie ogarnij bo zamiast sb dmuchajacego 8bar slapne sobie 1.8t, pozdro <ok>

Awatar użytkownika
Wino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Wino
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Wino » 15 sie 2012, 21:47

Moim zdaniem dokładka w kolorze wyglądała by lepiej faktycznie b3 z lakierowanymi zderzakami wygląda średnio ale z dokładki jednak powinny być w kolorze bo to jakoś tak dziwnie wygląda jak są czarne. Ale to tylko moje zdanie. A to jest twoje audi i zrobisz jak będziesz uważał.

Awatar użytkownika
Kunik
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Kunik » 15 sie 2012, 21:56

GerB3 pisze:na chwile obecną to ostatnie auto na forum z czarną dokładką
Oj kierowniku, a moje b3 to co ?

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 15 sie 2012, 21:57

keczy pisze:
pawelrybak15 pisze:Cóż, jak zwykle musisz mnie zaatakować bo skoro pojawił się znienawidzony użyszkodnik to obowiązkowo należy go pocisnąć
pawel nie rob z siebie ofiary... :-P
Nie od dziś wiadomo, że za mną nie przepadasz :-P
keczy pisze:
pawelrybak15 pisze:Jak widzisz nie jestem sam z moimi poglądami co do dokładek i zderzaków, po prostu pewne nawet ori fabryczne rozwiązania moim zdaniem są "ble" i tyle.
ja najnormalniej doradzam co wg mnie bedzie dobrze wygladac a Ty...
pawelrybak15 pisze:Nie poddawaj się hejterom, przeczytaj mój post z poprzedniej strony.
...na sile wciskasz kit i jeszcze sugerujesz slabymi okresleniami, ze sie ze wszystkiego wysmiewamy.
Czy ja napisałem że sie wyśmiewasz Ty, albo kto inny ze wszystkiego lub czegokolwiek ?
Napisałem tylko że jak ktoś ma odmienne zdanie to zaraz atak na niego, GerB3 uważa że dokładka w czerni jest OK, to samo zdanie mam ja, a cała reszta próbuje nas zakrzyczeć :-P

Awatar użytkownika
Wino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Wino
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Wino » 15 sie 2012, 22:11

cała reszta próbuje nas zakrzyczeć :-P

Ty masz jakąś teorię spiskową po prost każdy wyraża swoje zdanie. Po prostu większości podobają się dokładki w kolorze. ;-)

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 15 sie 2012, 22:49

I odnoszę wrażenie, że ta większość próbuje zakrzyczeć miłośników czarnych dokładek :-P

Dobra, już siedzę cicho :mrgreen:

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl