[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nie bedę wyjątkiem i też jestem za pomalowaniem jej w kolor nadwozia, teraz pachnie biedą rodem z ostawczaków i wozach przedstawiciel handlowych :mrgreen: Audi to nieprzystoi, szczególnie jak ma być również tylna dokładka <ok>
To nielada wyczyn, nie mam pojęcia poco topisałeś, przecież to normalne dla zadbanego auta :mrgreen:odkąd mam audice, przegląd przeszła bez problemów i to jest najważniejsze <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie poddawaj się hejterom, przeczytaj mój post z poprzedniej strony.GerB3 pisze:Ale z dokładką hejtujecie, chyba kupie spray i pomaluje bo nie dacie spokoju :lol:
A co do przeglądu to przypominam ze to aut ma 24 lata i większość jego rówieśników innych marek spoczywa na złomie <ok>
Jest dobrze jak jest, a nie malowanie w kolor dokładki i pewno dołu zderzaka :evil:
Nienawidzę tego bo to zalatuje nowszymi samochodami, a B3 to klasyka i tyle.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Cóż, jak zwykle musisz mnie zaatakować bo skoro pojawił się znienawidzony użyszkodnik to obowiązkowo należy go pocisnąć :mrgreen:keczy pisze:pawelrybak15, nie wiem czy jestes taki niekumaty ale b3 w standardzie wychodzily z lakierowanymi dokladkami bo tak po prostu lepiej to wyglada, malo tego, juz w 87r wychodzily b3 z lakierowanymi zderzakami i gdzie tu sens twojej wypowiedzi? :roll:
Co z tego że tak wychodziły (niektóre wersje), skoro to wygląda moim zdaniem źle ? Chmiel już kiedyś napisał że niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Jak widzisz nie jestem sam z moimi poglądami co do dokładek i zderzaków, po prostu pewne nawet ori fabryczne rozwiązania moim zdaniem są "ble" i tyle.
Większość B3 ma czarne zderzaki i wygląda to fajnie, kolorowe zderzaki natychmiast kojarzą się z np A6 C5 a to już nie jest ładne auto. Klasyką B3ki są dla mnie pomarańczowe kierunki, czarne zderzaki i ori kołpaki lub ori alu ronal Aero i takie egzemplarze są najpiękniejsze, ewentualnie 90, ale 90tka nieco przerobiona -> dół w czerni.
Pozdro dla wszystkich, dla hejterów też
fabryka bogate wersje zrobiła na bogato jak na tamte czasy i polakierowała im zderzaki, a wy teraz chcecie to uwsteczniac ? pościagaj chromy też z 90tek bo wyglada jak passat B5FL a lampy od 90 z A6 sie nie kojarzą ?
dla jasności .. ja nikogo tutaj nie cisne wyrazam jedynie swoj skromny sprzeciw opinii innych - to jest forum to chyba mogę ? mimo, że jeszcze 22 nie ma :mrgreen:
dla jasności .. ja nikogo tutaj nie cisne wyrazam jedynie swoj skromny sprzeciw opinii innych - to jest forum to chyba mogę ? mimo, że jeszcze 22 nie ma :mrgreen:
pawel nie rob z siebie ofiary...pawelrybak15 pisze:Cóż, jak zwykle musisz mnie zaatakować bo skoro pojawił się znienawidzony użyszkodnik to obowiązkowo należy go pocisnąć
ja najnormalniej doradzam co wg mnie bedzie dobrze wygladac a Ty...pawelrybak15 pisze:Jak widzisz nie jestem sam z moimi poglądami co do dokładek i zderzaków, po prostu pewne nawet ori fabryczne rozwiązania moim zdaniem są "ble" i tyle.
...na sile wciskasz kit i jeszcze sugerujesz slabymi okresleniami, ze sie ze wszystkiego wysmiewamy.pawelrybak15 pisze:Nie poddawaj się hejterom, przeczytaj mój post z poprzedniej strony.
weno sie ogarnij bo zamiast sb dmuchajacego 8bar slapne sobie 1.8t, pozdro <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie od dziś wiadomo, że za mną nie przepadaszkeczy pisze:pawel nie rob z siebie ofiary...pawelrybak15 pisze:Cóż, jak zwykle musisz mnie zaatakować bo skoro pojawił się znienawidzony użyszkodnik to obowiązkowo należy go pocisnąć
Czy ja napisałem że sie wyśmiewasz Ty, albo kto inny ze wszystkiego lub czegokolwiek ?keczy pisze:ja najnormalniej doradzam co wg mnie bedzie dobrze wygladac a Ty...pawelrybak15 pisze:Jak widzisz nie jestem sam z moimi poglądami co do dokładek i zderzaków, po prostu pewne nawet ori fabryczne rozwiązania moim zdaniem są "ble" i tyle.
...na sile wciskasz kit i jeszcze sugerujesz slabymi okresleniami, ze sie ze wszystkiego wysmiewamy.pawelrybak15 pisze:Nie poddawaj się hejterom, przeczytaj mój post z poprzedniej strony.
Napisałem tylko że jak ktoś ma odmienne zdanie to zaraz atak na niego, GerB3 uważa że dokładka w czerni jest OK, to samo zdanie mam ja, a cała reszta próbuje nas zakrzyczeć
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: