Koszulki klubowe - projekty, propozycje, dyskusja.
-
- Forum Audi 80
Dobra Panowie jak ogarne wsio, w owym dziale założę nowy temat w którym opiszę koszta koszulek oraz wysyłki. Jeżeli chcecie może to być na konkretnym nadruku lub sitodruk.
Wszystko to opiszę w temacie, jeżeli będzie więcej jak 40 chętnych będę składał zamówienie, ponieważ poniżej 40 drożej nas to wyjdzie
Do zobaczenia w nowym temacie
POZDRAWIAM
Chmielu
Wszystko to opiszę w temacie, jeżeli będzie więcej jak 40 chętnych będę składał zamówienie, ponieważ poniżej 40 drożej nas to wyjdzie
Do zobaczenia w nowym temacie
POZDRAWIAM
Chmielu
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
PW już poszło jak się tylko dowiem co i jak, to napiszę.Wino pisze:Chmielu1991 napisz PW do DoC'a . Oczywiście po 5 zł od każdego zamawiającego koszulkę musi iść na pożytek forum także do ceny jaką uzyskasz doliczy się 5 zł od każdego użytkownika i będzie dobrze. Myślę że każdy użytkownik jest w stanie zapłacić tyle na wspólne dobro jakim jest PKA80 .
Pozdrawiam
- anakonda1259
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
anakonda1259 pisze:a jakie koszta sa takich koszulek ?
Widzę, że nie przeczytałeś tematu dokładnie, obadaj go dokładnie a będziesz wiedział. Co do produkcji owego projektu, na razie cisza PW do DOC'a poszło, zostało przez niego odczytane i na tym się skończyło.
Tyle w mojej kwestii...
[ Dodano: 2012-08-16, 00:12 ]
Nie wiem czy przeczytałaś dokładnie nazwę tematu "Koszulki klubowe - projekty, propozycje, dyskusja." Dałem projekt, dałem propozycje i jest dyskusja. Do projektów, dyskusji nie potrzebuję zgody admina. "W takim razie" po to są te projekty.asienka pisze:Aha ... myślałam że wszystko jest pod patronatem lub za pozwoleniem DoC'aKoralB3 pisze:asienka, na razie nie ma co myśleć o kosztach itp. bo projekt ani temat nie został sprawdzony i zatwierdzony przez DoC'a..
W takim razie po co projekty i plany skoro nie ma zgody
Pozdrawiam
Chmielu
Zrobilo sie zamieszanie wokol niczego ... Fajnie ze o projektach pomyslales ..ale zanim wstawiles projekty to moim zdaniem powinienes sie do Doc'a odezwac czy wogole wyrazi zgode ... A tak odwaliles kawal dobrej roboty i mozliwe ze pojdzie na marne, tak jak bylo bodajze z breloczkami, najpierw nie bylo zgody a potem pomyslotworca sie wycofal ... Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie <ok>
-
- Forum Audi 80
Też mam taką nadzieję. Wolałem najpierw zrobić projekt, aby sprawdzić czy się przyjmie a potem działać co do zgody, zapytanie wysłałem trzeba czekać.asienka pisze:Zrobilo sie zamieszanie wokol niczego ... Fajnie ze o projektach pomyslales ..ale zanim wstawiles projekty to moim zdaniem powinienes sie do Doc'a odezwac czy wogole wyrazi zgode ... A tak odwaliles kawal dobrej roboty i mozliwe ze pojdzie na marne, tak jak bylo bodajze z breloczkami, najpierw nie bylo zgody a potem pomyslotworca sie wycofal ... Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie <ok>
Pozdrawiam